Renault pregateste o masina pentru India

Vineri, 27 August 2010, ora 15:59 816 citiri
Foto: The Economic Times

Producatorul auto francez Renault lucreaza la o masina destinata exclusiv pietei auto din India si se asteapta ca noul model sa fie lansat dupa 2013.

"In prezent, ne aflam in faza de concepere a unei masini care va indeplini cerintele pietei din India", a anuntat directorul executiv al Renault India, Sudhir Rao, potrivit The Economic Times.

El a refuzat, insa, sa dea mai multe detalii. "Este prematur sa spun ceva chiar acum, dar suntem flexibili", a adaugat reprezentantul Renault.

Masina urmeaza sa fie exportata si pe alte piete asemanatoare Indiei. "Avem o abordare globala. In timp ce conceperea si construirea ei vor fi realizate in India, masina va fi exportata catre tari similare", a mai spus Sudhir Rao. El a explicat ca modelul nu face parte din cele cinci modele pe care compania intentioneaza sa le lanseze pana in 2013.

Renault planuieste sa lanseze in India cinci modele in perioada 2011-2013, inclusiv o masina mica in 2012. Renault va colabora cu partenerul Nissan pentru a construi o fabrica in Chennai cu o capacitate de pana la 400.000 de automobile pe an.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News