Renault Laguna facelift, in Romania de la 22.000 de euro

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 14:55
1528 citiri
Renault Laguna facelift, in Romania de la 22.000 de euro

Renault Laguna facelift este disponibil pe piata din Romania. Modelul porneste de la 22.000 de euro cu toate taxele incluse pentru versiunea 2.0 16v 140 CP.

Oficialii Renault Romania au anuntat pretul lui Laguna facelift pe piata interna. Versiunea 2.0 16v 140 CP a lui Laguna porneste de la 22.000 de euro cu TVA inclus, ceea ce reprezinta o crestere de 350 de euro fata de pretul versiunii pre-facelift(faza I).

Dotarea standard include acum si sistemul de navigatie Carminat de la Tom-Tom. Laguna este oferit in unele versiuni si cu sistemul 4Control, care ofera patru roti directoare, toate controlate electric in functie de manevrele pe care le opereaza soferul.

Sistemul 4Control vine doar cu motorul 2.0 dCi de 180 CP si cu transmisia manuala cu sase rapoarte. Cei de la Renault ofera si o motorizare 2.0 dCi de 175 CP pentru Laguna, care vine alaturi de o cutie de viteze automata cu sase rapoarte. Motorizarea 2.0 Turbo care intra in echiparea lui Renault Laguna Coupe nu este disponibila si in gama Laguna berlina.

In materie de design, schimbarile operate sunt destul de putine, dar de efect si se refera la partea frontala si la cateva elemente ale posteriorului. In schimb, cei de la Renault au preferat sa ofereze un "facelift" la motorizari, dotari si elementele tehnologice. Oficialii Renault caracterizeaza nivelul de dotari standard ca fiind "extrem de generos", ceea ce ar trebui sa atraga mai multi clienti din moment ce pretul modelului a crescut cu doar 350 de euro fata de versiunea intitulata "faza I" a lui Laguna.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Renault Laguna facelift, #preturi Renault, #modele noi Renault , #modele