Renault a lansat o editie speciala

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 11:31
1434 citiri
Renault a lansat o editie speciala

Renault le ofera clientilor sai din Europa o editie speciala a modelului Koleos, dezvoltata impreuna cu partenerii sai de la Bose. Modelul vine cu un sistem audio performant si mai multe modificari estetice.

Pentru a celebra colaborarea buna cu Bose, dar si pentru a marca cu succes debutul versiunii revizuite a modelului Koleos, Renault lanseaza o editie speciala a SUV-ului. Botezata cum altfel decat Koleos Bose, versiunea noua se pozitioneaza intre nivelurile de echipare Dynamique si Luxe, individualizandu-se printr-un look specific si un sistem de sunet complet nou.

Fanii muzicii vor aprecia cu siguranta fidelitatea noului Bose Sound System, care vine cu patru difuzoare de 16.5 cm, incastrate in fiecare portiera, cu un subwoofer de 13 cm ascuns in portbagaj, cu un amplificator digital si alte trei difuzoare speciale.

Interiorul este desavarsit de tapiteria din piele si textil, de sistemul de navigatie Tom Tom, de asistenta la parcarea cu spatele, de sistemul de acces fara cheie, de conexiunea USB, de finisajele speciale pentru plansa de bord, de volanul si schimbatorul imbracate in piele, precum si de climatizarea automata bi-zona si de conexiunea Bluetooth.

La nivel exterior, Koleos Bose vine cu patru culori pentru caroserie, alb Pastell, alb Moonlight, negru Mettalic si gri Lava, dar si cu un set de jante Austral de 18 inch. Blocurile optice pe fundal negru, logo-urile specifice aplicate pe caroserie, oglinzile retrovizoare cu o carcasa noua, barele de amarare de pe capota si pragurile cu insertii din aluminiu completeaza pachetul estetic.

Editia speciala Bose va fi disponibila pe versiunile Koleos 2.0 dCi de 150 de cai putere cu tractiune 4x4 si 2.0 dCi de 175 de cai putere, de asemenea cu tractiune integrala.

Continuarea pe Automarket.ro

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#editie speciala Renault Koleos, #Renault Koleos Bose , #modele