Renault a inaugurat langa Pitesti cel mai mare centru de piese de schimb

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 17:25 946 citiri

Renault a inaugurat langa Pitesti cel mai mare centru de piese de schimb din afara Frantei, care se intinde pe 6,5 hectare si are are 160 de angajati.

Centru poate livra in cel mult 36 de ore piese de schimb pentru Dacia, Renault si Nissan pentru orice client din Romania si se va ocupa si de aprovizionarea retelelor comerciale Dacia din alte 33 de tari. Renault a inaugurat langa Pitesti cel mai mare centru de piese de schimb din afara Frantei

"Grupul Renault a inaugurat azi, 1 septembrie 2010, noul sau centru de piese de schimb si accesorii din Romania. Situat la 28 de kilometri de uzina Dacia de la Mioveni, in perimetrul comunei Oarja, depozitul beneficiaza de un amplasament avantajos, in imediata apropiere a Autostrazii Bucuresti - Pitesti" se arata intr-un comunicat al constructorului francez, citat de Money.ro.

In acest centru sunt stocate peste 70.000 de referinte (tipuri de piese), ceea ce acopera necesarul atat pentru ansamblul gamei de modele Dacia cat si pentru modelele Renault si Nissan comercializate in Romania.

Activitatea de export reprezinta aproximativ 40% din cifra de afaceri totala a centrului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News