Echipa Top Gear a aruncat un Renault Twingo in Marea Irlandei

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 10:36 3168 citiri
foto: The Telegraph

Prezentatorul emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarckson, a aruncat un Renault Twingo de pe cheiul portului din Belfast, in spiritul celei mai bune traditii pirateresti, suparat ca masina de familie produsa de francezi nu a reusit sa depaseasca un Fiat 500, in timpul unei curse ce tocmai avusese loc pe strazile orasului.

Producatorii emisiunii au refuzat sa comenteze pe marginea ineditului eveniment, obligandu-i pe curiosi sa astepte cu sufletul la gura urmatorul episod pentru a descoperi ce l-a determinat pe Clarckson sa arunce in mare o masina nou-nouta, potrivit The Telegraph.

Reactiile posesorilor de Twingo nu au intarziat sa apara dupa publicarea imaginilor in presa britanica, site-ul emisiunii fiind asaltat de mesaje in care fanii Renault isi manifesta indignarea fata de gestul echipei Top Gear.

Potrivit jurnalistilor din Regatul Unit, masina a fost aruncata in apa pentru ca nu a reusit sa castige cursa de pe strazile Belfastului cu un Fiat 500, dar si pentru ca a obtinut un puncataj modest la evaluarea de pe site-ul Top Gear, reusind sa adune numai 11 puncte din 20 posibile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News