Iubita lui Remus Cernea a prins gustul politicii: Vrea sa candideze la o primarie, dar nu stie la care

Joi, 03 Martie 2016, ora 13:26
5663 citiri
Iubita lui Remus Cernea a prins gustul politicii: Vrea sa candideze la o primarie, dar nu stie la care
Foto: B1 Tv

Iubita deputatului Remus Cernea, Ioana Staniloiu, a facut joi un anunt neasteptat. Tanara - care a intrat in atentia presei zilele trecute dupa ce l-a sarutat pe Cernea pasional, pe holurile Parlamentului - se pare ca a prins gustul politicii.

Prezenta din nou in Parlament, alaturi de deputat, Staniloiu a afirmat ca vrea sa intre in politica, iar pentru inceput isi doreste o functie de primar.

Astfel, ea a anuntat ca va candida la o primarie din Bucuresti, insa nu stie inca la care.

"Am intentii foarte bune si am pentru ce sa lupt. Pentru inceput, vreau sa candidez la primaria...probabil a Sectorului 1, nu m-am gandit inca", a spus tanara.

"Am fost in Parlament la dezbateri si consider ca pot sa fac lucruri bune", a spus tanara in varsta de 27 de ani, care a absolvit Conservatorul, iar acum studiaza Psihologia la universitatea privata "Titu Maiorescu".

Remus Cernea a intervenit spunand ca logodnica sa "asista la sedintele plenului" si, ca orice cetatean roman, se simte "revoltata de abuzurile din Parlament".

"In cadrul discutiilor pe care le-am avut, Ioana mi-a marturisit ca doreste sa se implice activ", a precizat Remus Cernea, care si-a adus iubita la sedinte in repetate randuri, dupa cum se poate vedea in pozele facute in plen si postate pe Facebook de Ioana Staniloiu.

Deputatul a continuat sa vorbeasca despre ideile pe care le sustine alaturi de tanara, cum ar fi o mai larga reprezentare a femeilor in politica.

Intrebata de jurnalisti ce isi doreste sa faca pe viitor, Ioana Staniloiu a spus ca vrea sa intre in politica. "Am foarte multe activitati si pasiuni. Am terminat Conservatorul, am cantat, joc si sah, iar momentan sunt studenta la Psihologie si vrea sa intru in politica", a spus tanara razand.

Cei doi indragostiti au venit in Parlamentul Romaniei imbracati la fel - cu un tricou negru si un sacou gri - ei fiind foarte incantati ca aparitia lor anterioara a avut o acoperire media peste asteptari. Amintim ca deputatul independent ales pe listele USL si-a cerut iubita sa-i fie partenera civila si apoi s-au sarutat pasional, frantuzeste in fata camerelor de filmat.

Remus Cernea, moment romantic in Parlament: Si-a cerut iubita de... partenera civila (Video)

"Multumim foarte mult presei pentru interesul pe care l-a avut fata de sustinerea parteneriatului civil. Am vazut un val urias de simpatie fata de gestul nostru si speram ca interesul sa se mentina, pentru ca noi vom fi oamenii unor cauze - drepturile omului, protectia animalelor etc.", a spus Cernea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#iubita Cernea primarie, #iubita Cernea candideaza primarie , #deputat