2 tratamente de remodelare corporală cu efecte surprinzătoare asupra corpului tău | Artist-touch.ro

Advertorial
Luni, 22 August 2022, ora 10:14
5700 citiri
2 tratamente de remodelare corporală cu efecte surprinzătoare asupra corpului tău | Artist-touch.ro
FOTO artist-touch.ro

Criolipoliza- inovația în domeniul remodelării corporale

O siluetă suplă și o piele tonifiată reprezintă dorința fiecăreia dintre noi, însă acest lucru este destul de greu de realizat în prezent, din cauza factorilor externi, care favorizează depunerea unor kilograme în plus. Hrana procesată, stresul și imposibilitatea de a ne relaxa atât de mult precum ne-am dori își pun accentul asupra organismului nostru. Din fericire există soluții pentru remodelare corporală, iar despre acestea discutăm în cele ce urmează.

Criolipoliza este unul dintre cele mai eficiente moduri de a scăpa de grăsimea nedorită, fiind un procedeu prin care celulele grase sunt înghețate, lucru care conduce la eliminarea facilă permanentă a acestora.

Criolipoliza este un proces sigur și eficient, non-invaziv de remodelare corporală, însă acesta este dependent de tehnica folosită pentru realizare, dar și de abilitățile specialistului care efectuează procedura. Pentru criolipoliza Bucuresti poți apela la clinica Artist Touch care folosește aparatul IceSculptor 360°. Acest aparat acoperă o suprafață mai mare a pielii și oferă un timp mult mai scurt în care se pot pierde centimetrii din zona taliei, picioarelor sau brațelor.

Criolipoliza este unul dintre procedeele cele mai folosite în prezent pentru remodelare corporală, datorită multitudinii de avantaje pe care le oferă pielii și întregului organism.

Venus Legacy- pentru reducerea celulitei

În unele situații, oricât de mult ai merge la sală, grăsimea din unele locuri se încăpățânează să persiste. Venus Legacy este opțiunea perfectă în aceste cazuri, deoarece oferă o slăbire localizată, fără efort. Procedeul ajută la diminuarea celulitei, iar acest lucru se vede încă de la primele ședințe. Datorită dispozitivului special, pot fi lucrate zonele dificile precum gușa, brațele, coapsele, fesele și chiar și zona genunchilor.

Celulita poate apărea indiferent de vârstă sau sex, însă ține de tine dacă lași sau nu să se vadă efectele neplăcute ale acesteia. Dacă vrei să te bucuri de un corp tonifiat, atunci Venus Legacy îți oferă o slăbire în centimetri și o diminuarea semnificativă a efectului de tip ”coajă de portocală” din zona coapselor, abdomenului, brațelor și nu numai.

Fiecare dintre aceste tipuri de tratamente corporale te pot ajuta să te bucuri de o îmbunătățire majoră a caracteristicilor corpului tău. Te poți bucura de o slăbire semnificativă în centimetri, dar și de eliminarea celulelor grase și a celulitei, pentru ca tu să te simți bine în pielea ta indiferent de sezon.

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#remodelare corporala, #slabit , #stiri sanatate