Cum să joci remi online, ca un profesionist, cu VIP Remi

Advertorial
Luni, 05 Septembrie 2022, ora 18:13
8031 citiri
Cum să joci remi online, ca un profesionist, cu VIP Remi
FOTO: vipremi.ro

Remi este un joc de societate care poate fi jucat în minim doi și până la patru jucători. Acest joc de masă, care îmbină 104 piese (numerotate de la 1 la 13, în patru culori diferite, în câte două exemplare din fiecare și doi jokeri), făcea furori în trecut în fiecare locuință. Aproape că nu există persoană care să nu fi jucat remi în copilărie, alături de familie sau prieteni.

În zilele noastre, odată cu tehnologia, au evoluat și jocurile, acum găsindu-se în online. Remi face parte dintre acestea. Dacă îți dorești să-ți readuci aminte de copilărie și de serile petrecute alături de familie, jucând remi etalat, îți recomandăm să încerci jocul online pus la dispoziție de VIP Remi.

VIP Remi este cea mai completa platforma de jocuri. Dacă alte platforme pun accentul pe jocul in sine, VIP Remi îmbina jocul cu socializarea. În plus, poți participa la competiții și te așteaptă o mulțime de alte surprize.

De ce să alegi VIP Remi

VIP Remi este una dintre cele mai sociale platforme de jocuri online gratis din România. Spre deosebire de alte platforme de jocuri, aici se pune accentul pe socializare. Astfel, jucătorii care își doresc să joace remy online au posibilitatea de a socializa cu alți jucători. Platforma pune accent nu numai pe un joc online, dar mai ales pe socializarea dintre jucători. Astfel, vei putea întâlni persoane noi care îți împărtășesc pasiunile și vei avea posibilitatea de a lega prietenii de durată.

Astfel, platforma este, de fapt, un loc perfect pentru socializare și destindere.

Jucând remi etalat online pe VIP Remi te vei putea bucura de o mulțime de alte avantaje, nu doar de comunicarea cu alte persoane.

Convinge-te singur! Creează-ți acum cont pe VIP Remi

Dacă nu ești convins încă, încearcă acum platforma VIP Remi. Trebuie doar să ai acces la internet! Accesează platforma, creează-ți un cont gratuit și joacă acum Remi 45 online.

Iar dacă nu știi cum să joci remi etalat, nu trebuie să-ți faci griji. Poți învăța foarte ușor regulile jocului pe platforma VIP Remi. Tot ce trebuie să faci este să începi jocul cu modul ”Instruire”.

Astfel vei păși în lumea jocului de rummy învățând, pas cu pas, cum să joci remi etalat.

Apoi, după ce te vei familiariza cu jocul și regulile acestuia, și te vei simți pregătit vei putea trece la modul “jocul live”, unde vei putea participa la competiții și vei avea șansa de a câștiga bonusuri zilnice. În plus, în jocul live vei putea acumula jetoane și experiență, pentru a le folosi apoi în activarea anumitor funcții ale platformei sau pentru a participa la turnee cu premii mari.

În plus, vei putea oferi și primi cadouri în timpul jocului, dar vei putea face și donații prietenilor.

Toate aceste facilități transformă VIP Remi într-o platformă de joc cu funcții complexe, care nu are echivalent pe piața din România.

Statut VIP îți aduce mai multe beneficii

Jucând remi pe etalate ai posibilitatea de a obține statutul VIP. Acest statutu îți va aduce și mai multe facilități și posibilități.

După obținerea statutului VIP vei putea trimite solicitări de prietenie altor jucători și vei putea discuta cu aceștia prin mesaje private, nu doar prin chat-ul public. În acest fel alți jucători nu vor putea vedea mesajele pe care le trimiți.

Primind statutul VIP, veți putea primi cu 15% mai multe jetoane dacă doriți să le cumpărați. De asemenea vei avea ocazia de a folosi fraze speciale, de a-ți crea un avatar personalizat și de a vedea fotografii cu alți jucători. Iar asta nu este tot! Dacă vei cumpăra jetoane, vei obține cu 15% mai multe dacă ai statut VIP!

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#remi, #remi online, #remi etalat, #vip remi , #stiri life style