Premierul Ciucă, despre remanierea miniștrilor: ”Până în acest moment nu am făcut o evaluare care să poată fi prezentată public”

Marti, 22 Martie 2022, ora 14:39 1475 citiri
Nicolae Ciucă spune că nu are în plan remanieri FOTO / Facebook Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți, 22 martie, că nu are de gând să facă vreo remaniere guvernamentală și că până în prezent nu există nicio evaluare a miniștrilor.

„Până în acest moment nu am făcut o evaluare care să poată fi prezentată public. Când o voi face, o voi face cu fiecare ministru în parte”, a declarat şeful Guvernului, fiind întrebat dacă are de gând să facă o remaniere sau dacă există sincope la nivelul Executivului.

Premierul a avut doar cuvinte de apreciere faţă de cei din Ministerul de Interne şi la adresa şefului acestei instituţii, adică Lucian Bode, politician care a fost inclus pe lista celor ar putea fi revizuiţi de o remaniere.

„Până în acest moment nu pot decât să mulţumesc pentru ce fac. Mulţumesc ministrului Bode cum îşi desfăşoară activitatea şi cetăţenilor cum cooperează”, a completat Ciucă.

Unele surse spun că ministrul Lucian Bode s-ar afla pe lista de remaniere alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar și cel al Finanțelor, Adrian Câciu.

PNL s-a reunit de la ora 14.00 într-o şedinţă a Biroului Executiv, întâlnire la care vor discuta despre liniile politice ale partidului, de la numiri în funcţii până la posibile rearanjări ale poziţiilor guvernamentale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Emigrantul-Anonim
rank 5
@BogdanIacob:poti spune ca baietii de la SECU nu sunt competenti?NU