Cine e fostul deputat PSD care participă la ”Survivor România 2022”. E cel mai în vârstă concurent ajuns în Republica Dominicană

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 11:39 8568 citiri
Relu Pănescu, la Survivor România 2022

O nouă ediție a show-ului de televiziune ”Survivor România” va începe duminică, 16 ianuarie, la Pro TV, de la ora 20.00, iar printre participanți se numără și Relu Pănescu, un fost politician.

La 50 de ani, Relu Pănescu e cel mai în vârstă concurent care se va lua la trântă cu provocările din Republica Dominicană. El a fost prezentat în mod oficial ca antreprenor, însă arădeanul a avut în trecut o carieră politică, ajungând chiar și în Parlamentul României, în calitate de deputat al Partidului Social Democrat.

„Dragilor, vreau să vă anunț oficial că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022. Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la PRO TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, TikTok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, împreună cu familiile voastre (mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre, împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit”, a scris acesta pe una dintre rețelele de socializare înainte de startul competiției.

Top 10 cele mai sexy concurente de la ”Survivor România 2022”. Show-ul începe duminică seară FOTO

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News