Relu Fenechiu s-a insurat intr-un castel de langa Viena

Luni, 08 Octombrie 2007, ora 08:10 8681 citiri

Deputatul PNL de Iasi Relu Fenechiu s-a insurat sambata, in Austria, cu Mariana Ivan, cantareata de muzica populara din Abrud. Ceremonia a avut loc in secret, intr-un castel situat la 60 de kilometri de Viena, scriu jurnalistii de la "Cotidianul". Nasul fericitei perechi a fost viceliderul PNL, Dan Radu Rusanu.

Se pare ca la nunta au participat trei ministri liberali - Cristian Adomnitei, Tudor Chiuariu si Cristian David. Adomnitei a confirmat ca se afla la Viena, dar a refuzat sa dea amanunte despre nunta: Nu va suparati pe mine, dar Relu este prietenul meu si nu va pot spune nimic", a spus ministrul Educatiei pentru "Cotidianul".

Premierul Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, nu au fost la nunta, de dragul imaginii. Consilierii celor doi demnitari au avut grija sa precizeze in amanunt programul acestora, cu specificatia ca nici unul nu pleaca din tara, astfel incit sa nu se creada ca au fost la petrecerea de la castelul din Viena.

La nunta lui Fenechiu au mai participat miliardarii ieseni Iulian Dascalu, Maricel Popa, Ioan Prisecaru si Gabi Mardarasevici, despre care presa locala sustine ca sunt apropiati ai PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News