Relu Fenechiu s-a insurat intr-un castel de langa Viena

Luni, 08 Octombrie 2007, ora 08:10
Autor: Bogdana Boga
Relu Fenechiu s-a insurat intr-un castel de langa Viena

Deputatul PNL de Iasi Relu Fenechiu s-a insurat sambata, in Austria, cu Mariana Ivan, cantareata de muzica populara din Abrud. Ceremonia a avut loc in secret, intr-un castel situat la 60 de kilometri de Viena, scriu jurnalistii de la "Cotidianul". Nasul fericitei perechi a fost viceliderul PNL, Dan Radu Rusanu.

Se pare ca la nunta au participat trei ministri liberali - Cristian Adomnitei, Tudor Chiuariu si Cristian David. Adomnitei a confirmat ca se afla la Viena, dar a refuzat sa dea amanunte despre nunta: Nu va suparati pe mine, dar Relu este prietenul meu si nu va pot spune nimic", a spus ministrul Educatiei pentru "Cotidianul".

Premierul Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, nu au fost la nunta, de dragul imaginii. Consilierii celor doi demnitari au avut grija sa precizeze in amanunt programul acestora, cu specificatia ca nici unul nu pleaca din tara, astfel incit sa nu se creada ca au fost la petrecerea de la castelul din Viena.

La nunta lui Fenechiu au mai participat miliardarii ieseni Iulian Dascalu, Maricel Popa, Ioan Prisecaru si Gabi Mardarasevici, despre care presa locala sustine ca sunt apropiati ai PNL.

 Articol citit de 7671 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  rex
  08.10.2007, 18:11
  nunta anului
  A lasat-o pe aia fotomodela si a luat-o pe asta cantareata de muzica populara? ?? Stie sa-i faca de mancare, sau de ce?
  Ion Iliescu
  08.10.2007, 15:51
  Cum s-a ridicat papagalul asta?
  acum si-a luat fufarina...
  bai hahalero
  08.10.2007, 11:00
  cati ani ai ba desucheatulea
  asta e chiar defect si imoral..... cu cine s-a insurat??? halal politician, si-a mai pus si 3 ministri , in guvern