Relu Fenechiu a brevetat trei inventii din inchisoare

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 11:09
6472 citiri
Relu Fenechiu a brevetat trei inventii din inchisoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Relu Fenechiu, fostul deputat PNL si ministru al Transporturilor condamnat in 2014 la 5 ani de inchisoare, a brevetat trei inventii in timpul petrecut in spatele gratiilor, contestand in instanta ordonanta de urgenta care nu ii mai permite sa fie eliberat conditionat in baza activitatii intelectuale prestate in puscarie.

Mai exact, Relu Fenechiu sustine ca a inventat in ultimii doi ani, cat s-a aflat in penitenciar, microhidrocentrala plutitoare, cricul incorporat in masina si stingatorul cu senzori, scrie Buna ziua, Vaslui!.

De asemenea, el a elaborat si publicat in inchisoare si doua "lucrari stiintifice", cu titlurile "Itinerarii duhovnicesti in judetul Iasi" si "Ingineria avanasata solutie strategica pentru o dezvoltare durabila a regiunii de nord est", iar pentru toata straduinta sa ar trebui sa beneficieze de o reducere a pedepsei cu 5 luni.

Aberatia zilei: Inteleptul Fenechiu

Fostul ministru Fenechiu, aflat in Penitenciarul Vaslui, ii invata pe detinuti "tainele" computerului

Nemultumit ca Guvernul Ciolos a suspendat pana la 1 septembrie eliberarile conditionate bazate pe activitatea stiintifica desfasurata in penitenciar, Relu Fenechiu a facut o plangere la Judecatoria Vaslui prin care a cerut ca realizarile sale sa fie recunoscute si sa beneficieze de reducerea de pedeapsa.

Relu Fenechiu, dispret total fata de banul public - motivarea Curtii Supreme

In data de 26 aprilie, magistratii vasluieni au decis sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 2/2016, urmand ca pe 6 mai judecatorii sa se pronunte pe fond cu privire la plangerea lui Fenechiu.

Fenechiu ii scrie lui Zgonea, din inchisoare, sa ceara CCR lamuriri legate de condamnarea sa

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Relu Fenechiu inventii brevetate inchisoare, #Fenechiu inchisoare Transformatorul , #inchisoare