Regina Elisabeta, în varianta ”Barbie”. Cât costă păpușa și de unde poate fi cumpărată

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 14:58
1997 citiri
Regina Elisabeta, în varianta ”Barbie”. Cât costă păpușa și de unde poate fi cumpărată
Păpușa Barbie creată în onoarea Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este onorată la 96 de ani şi cu prilejul Jubileului de Platină, 70 de ani istorici pe tron, cu o păpuşă Barbie creată de Mattel, potrivit revistei People.

Inspirată de unul dintre cele mai emblematice apariţii ale ei, regina Elisabeta a II-a Barbie poartă o rochie elegantă de culoare fildeşului şi o panglică albastră împodobită cu decoraţiuni de ordine.

Aspectul ei regal este completat cu o tiara uimitoare - realizată după Tiara Fringe a Reginei Maria, pe care Regina Elizabeth a purtat-o ​​la nunta ei cu Prinţul Philip - şi accesorii asortate.

Istoricul şi profesorul Kate Williams, autoarea cărţii „Our Queen Elizabeth”, a spus: „Domnia reginei Elisabeta a II-a a avut un impact extraordinar, deţinând o poziţie pe care puţine femei o au. Cel mai longeviv monarh britanic care a domnit şi primul care a ajuns la un jubileu de platină, Regina s-a dedicat serviciului şi datoriei şi a văzut lumea schimbându-se nemăsurat. În 1952, când a ajuns pe tron, femeile nu au fost încurajate să muncească, iar politicienii şi-au exprimat îndoielile cu privire la o tânără femeie monarh - dar ea le-a arătat că se înşeală, şi-a dovedit că ea însăşi este un lider şi un diplomat. Pe măsură ce Majestatea Sa sărbătoreşte acest jubileu de hotar, este minunat să vezi o marcă emblematică precum Barbie împărtăşind impactul unor figuri feminine istorice importante ca lideri, creatori şi pionieri pentru noile generaţii”.

Seria Tribute Barbie a fost lansată anul trecut, prima păpuşă din colecţie aducându-i un omagiu actriţei emblematice Lucille Ball, al cărei geniu comic şi incredibila perspicacitate pentru afaceri au transformat-o într-o legendă a televiziunii.

Barbie Regina Elisabeta (75 de dolari) va fi disponibilă începând de joi pe Amazon, Walmart, Target şi Mattel.

Palatul Buckingham a anunţat un weekend de sărbători, între 2 şi 5 iunie, pentru a marca Jubileul de Platină al Reginei. Evenimentele vor include Trooping the Colour (festivităţile publice anuale pentru ziua de naştere a Reginei), aprinderea balizelor Platinum Jubilee, o slujbă de Ziua Recunoştinţei la Catedrala St. Paul, Derby-ul de la Epsom Downs, un concert live numit „Platinum Party at the Palace”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Regina Elisabeta, #Barbie, #papusa , #stiri internationale
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Bine, dar papusa nu seamana cu Regina. Now what ?