”Bomba” anunțată de Regina Elisabeta. Ce se va întâmpla cu prințul Harry și Meghan Markle

Vineri, 06 Mai 2022, ora 18:01 7395 citiri
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (96 de ani) a luat o decizie istorică referitoare la sărbătorile legate de Jubileul de Platină, care îi va marca cei 70 de ani de domnie și va fi celebrat între 2 şi 5 iunie.

Astfel, Regina Elisabeta a anunțat că prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, dar și prințul Andrew, nu vor avea dreptul să asiste la ceremonii de la balconul Palatului Buckingham, așa cum ar fi fost de așteptat.

Doar membrii familiei regale al căror statut n-a fost afectat vor face cu mâna mulțimilor. Regina va sta alături de Charles și Camilla, de William și Kate și copiii acestora George, Charlotte și Louis. De asemenea, în prim-plan vor fi Anne și soțul ei Sir Timothy Laurence, Edward și Sophie, și copiii lor Lady Louise Windsor și James Viscount Severn.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: „După o analiză atentă, Regina a decis că apariția tradițională de anul acesta la Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita la Majestatea Sa și acei membri ai familiei regale care în prezent își îndeplinesc sarcini publice oficiale în numele Reginei", au anunțat oficialii de la Palatul Buckingham.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News