”Spectacolul” oferit de prințul Louis la Jubileul de Platină al străbunicii sale: "Încă o dată câștigă titlul de Boss Baby" FOTO

Joi, 02 Iunie 2022, ora 17:13
6709 citiri
”Spectacolul” oferit de prințul Louis la Jubileul de Platină al străbunicii sale: "Încă o dată câștigă titlul de Boss Baby" FOTO
Prințul Louis în timp ce își acoperă urechile cu mâinile FOTO Hepta

Utilizatorii rețelelor de socializare au spus că prințul Louis "a furat spectacolul" la ceremonia Jubileului de Platină, joi, 2 iunie, dar și la apariția ulterioară la balconul Palatului Buckingham.

Britanicii sărbătoresc, în perioada 2-4 iunie, Jubileul de Platină, care marchează cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a este primul suveran britanic care celebrează Jubileul de Platină.

Prințul în vârstă de patru ani, care este cel mai mic copil al Prințului William și al lui Kate Middleton și fratele mai mic al Prințului George și al Prințesei Charlotte, și-a făcut joi prima apariție la paradă alături de frații săi.

Louis, George și Charlotte au împărțit o trăsură cu mama lor Kate și ducesa de Cornwall în timpul procesiunii regale.

Louis a stat, de asemenea, alături de regină în timp ce membrii activi ai familiei regale și-au făcut apariția la balconul Palatului Buckingham pentru a urmări zborul care a urmat paradei.

Utilizatorii rețelelor de socializare au remarcat că Louis a făcut fețe amuzante și o interacțiune dulce care a avut loc între el și străbunica sa, regina.

La un moment dat, în timpul defilării, Louis a fost arătat acoperindu-și urechile și făcând o față de țipăt.

O rețea de socializare a distribuit imaginea lui Louis și a scris: "Prințul Louis, furând spectacolul!".

O alta a comparat conversația dintre Louis și regină cu una similară cu cea pe care Majestatea Sa a avut-o cu prințul George în timpul botezului lui Charlotte, în 2015.

"Prințul Louis vorbind cu Regina, m-a făcut imediat să mă gândesc la conversația pe care Prințul George a avut-o cu ea la botezul Prințesei Charlotte", a scris utilizatorul.

"Micul prinț Louis discutând cu regina", a scris un utilizator, alături de mai multe emoji de plâns și râs.

Alți utilizatori s-au grăbit să împărtășească mai multe meme-uri cu Louis în timp ce se distra în timpul ceremoniei.

Alții au spus că prințul Louis a fost "favoritul" lor regal după procedurile de astăzi, o persoană scriind: "Încă o dată, prințul Louis câștigă titlul de Boss Baby".

Mai devreme, în timpul procesiunii regale, Charlotte a fost arătată oprind salutul "entuziast" al lui Louis.

În timp ce Louis făcea cu mâna către mulțime, sora sa mai mare i-a pus ușor mâna înapoi în poală. Dar acest lucru nu l-a oprit pe Louis, care a început să facă din nou cu mâna o secundă mai târziu.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Regina Elisabeta a II a, #ceremonii, #Jubileu regina, #print, #louis , #stiri internationale