Laurențiu Reghecampf, declarații incendiare despre Anamaria Prodan. "Poate își găsește și ea pe cineva și se potolește"

Sambata, 19 Februarie 2022, ora 00:26 13749 citiri
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a ieșit cu noi declarații despre divorțul de Anamaria Prodan.

Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, antrenorul Universității Craiova a spus lucrurilor pe nume despre relația pe care o are cu Corina Caciuc, iubita sa. Cei doi urmează să devină părinți în acest an, tânăra fiind însărcinată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut primul termen de divorț pe 8 februarie 2022, dar niciuna dintre părți nu s-a prezentat.

"Sunt foarte fericit. O iubesc pe Corina. O să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru, spun sincer lucrul acesta.

Este (n.r. Corina Caciuc,iubita lui Reghecampf) o fată sinceră, enervant de sinceră, căpoasă.

Nu a ținut cont niciodată că sunt Reghecampf.

Niciodată, cum a spus Anamaria că mi-a cerut Corina să divorțez, nici măcar în secunda asta nu-mi cere lucrul asta. Totdeauna i-am zis că să fie afară din subiectul ăsta, sunt lucrurile mele pe care trebuie să le rezolv eu.

Aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. ca Anamaria să aibă o nouă relație). Probabil atunci se va potoli, îi va spune ăla: Băi, gata, ce faci, ești cu mine aici și tu tot îl iei pe ăla", a spus Laurențiu Reghecampf la podcast-ul "Acasă la Măruță"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani ani de iubire. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Reghecampf junior.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News