Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Instanța i-a dat peste nas Anei Maria Prodan! Ce pensie alimentară va plăti Reghecampf

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 07:19
15290 citiri
Instanța i-a dat peste nas Anei Maria Prodan! Ce pensie alimentară va plăti Reghecampf
Reghecampf a scăpat de Ana Maria Prodan FOTO facebook

Judecătoria Buftea a admis, vineri, cererea înaintată de Laurențiu Reghecampf (47 de ani) privind desfacerea căsătoriei dintre el și Anamaria Prodan (49 de ani).

Astfel, cel mai mediatizat divorț din România se încheie după mai bine de un an de bălăcăreli publice de ambele părți. Conform digisport.ro, instanța a decis și ca Reghecampf să plătească o pensie alimentară pentru copilul pe care îl are cu fosta soție în valoare de 1.600 de dolari pe lună. Suma este mult mai mică decât cea pe care o ceruse Prodanca, adică 7.000 de dolari lunar.

”Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru cancan.ro.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#Reghecampf Prodanca, #instanta, #pensie alimentara, #bani, #proces divort , #stiri fotbal