"Stejarul Principele George", plantat la Castelul Savarsin

Duminica, 04 August 2013, ora 19:59 3045 citiri
Foto: Pagina de Facebook a principelui Radu

Principesa Margareta si principele Radu au plantat un pui de stejar, sambata seara, in fata peluzei Castelului de la Savarsin, in cinstea nasterii fiului printului William si al ducesei de Cambridge, eveniment la care a fost prezent si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.

Potrivit unei postari pe pagina oficiala de Facebook a principelui Radu, copacul a fost numit "Stejarul Principele George".

"In prezenta ambasadorului Marii Britanii in Romania, Martin Harris, si a familiei sale, Principesa Mostenitoare si Principele Radu au plantat un pui de stejar aseara, sambata, 3 august 2013, in cinstea nasterii Altetei Sale Regale Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William si al Ducesei de Cambridge.

Stejarul face parte din specia 'Quercus Borealis', a fost plantat in fata peluzei castelului si a crescut dintr-o ghinda din Parcul Regal, culeasa si plantata in serele noastre de Principesa Mostenitoare, acum doi ani", se mentioneaza pe pagina de Facebook citata.

Potrivit unor fotografii postate pe acelasi site de socializare, copacul a fost plantat in prezenta si cu ajutorul ambasadorului Martin Harris, a sotiei sale, Linda MacLachlan, si a fiicelor lor, Catriona, Tabitha si Flora.

Sotia printului William, Catherine, ducesa de Cambridge, a nascut pe 22 iulie un baiat la spitalul St. Mary din Londra, care a primit numele George Alexander Louis.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News