FOTO/VIDEO Trei ani de la moartea Regelui Mihai, slujba de pomenire la Savarsin. Parastasul nu s-a mai tinut din cauza pandemiei

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 21:59 2442 citiri
Foto: Facebook/ Familia Regala a Romaniei

Sunt 3 ani de la trecerea la cele vesnice a Regelui Mihai. Familia Regala si-ar fi dorit sa il pomeneasca la Necropola Regala de la Curtea de Arges insa, in imprejurarile actuale, parastasul nu a putut avea loc. S-a tinut insa o slujba scurta in satul Regelui din judetul Arad, la Savarsin.

Au participat Custodele Coroanei Majestatea Sa Margareta si Alteta Sa Principele Radu, relateaza Stirile TVR.

Slujba de pomenire a fost oficiata, in aer liber, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, parintele Calin Madaluta, fara prezenta publicului.

"Majestatea Sa Margareta si Alteta Sa Regala Principele Radu au participat, in Satul Regal de pe Domeniul Savarsin, la un parastas inchinat Regelui Mihai. Slujba de pomenire a fost oficiata, in aer liber, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, parintele Calin Madaluta, fara prezenta publicului.

Altetele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Irina, Principesa Sofia si Principesa Maria au facut pomenirea tatalui lor in cadru privat, alaturi de familiile lor," anunta Familia Regala a Romaniei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News