Regele nu a murit, traiasca regele: De unde a pornit zvonul si cum il demonteaza Casa Regala (Foto)

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 13:31
23129 citiri
Regele nu a murit, traiasca regele: De unde a pornit zvonul si cum il demonteaza Casa Regala (Foto)
Foto: Casa Regala (Arhiva)

In presa si pe retelele sociale circula de cateva zile zvonul ca regele Mihai ar fi murit. Ba mai mult, se spune chiar ca regele ar fi mort de cateva luni, dar Casa Regala tine ascuns decesul sau, pentru ca nu ar avea loc de veci.

Chiar daca nu a luat la demontat zvon cu zvon si scenariu cu scenariu, Familia Regala a asigurat ca monarhul este in viata printr-un anunt facut joi legat de faptul ca principesa Margareta si principele Radu ii vor vizita saptamana viitoare pe regele Mihai si regina Ana, la resedinta lor din Elvetia.

Isteria din jurul mortii regelui Mihai ar fi pornit de la o stire aparuta pe site-ul Ziarului Profit si preluata de mai multe televiziuni, cum ar fi Nasul TV sau Realitatea TV.

Regele Mihai implineste 94 de ani (Video)

Intr-un editorial scris marti de directorul Ziarului Profit, Iulian Uta, se arata ca "regele Mihai a murit, decesul sau fiind ascuns atat de membrii Casei Regale, dar si de autoritatile republicii, spun sursele mele".

In amplul articol se detaliaza cum ascunde Familia Regala nu numai ca regele ar fi murit, ci si ca tragedia s-ar fi intamplat acum cateva luni. De ce ar tine Casa Regala secreta moartea regelui? Pentru ca nu ar avea, inca, un loc de veci, i-ar fi spus sursele lui Iulian Uta.

"Trupul sau neinsufletit sta in conservare intr-un laborator privat de langa Zurich", pentru ca "nu exista inca un loc de veci pentru acesta", mentioneaza el in editorialul citat.

Un mesaj de joi al Casei Regale demonteaza teoriile conspiratei aparute online, spunand simplu ca "saptamana viitoare, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor face o vizita privata in Elvetia, in care vor petrece cateva zile alaturi de Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana".

"Familia Regala a fost impreuna la mijlocul lunii decembrie, in Elvetia, inaintea sarbatorilor de Craciun de la Savarsin. Acum, dupa sarbatori, Altetele Lor Regale vor duce cu masina in Elvetia cadourile, felicitarile si mesajele primite de Majestatilor Lor in Romania, cu ocazia Craciunului 2015 si Anului Nou 2016. Cu ocazia sederii in Elvetia, Majestatile Lor si Altetele Lor Regale vor lua parte la un pranz festiv, la care vor fi invitati prieteni de familie", se arata in comunicatul Casei Regale.

Regele Mihai I si regina Ana nu vin in Romania de Craciun. Petrec sarbatorile in Elvetia (Galerie foto)

Ca sa fie si mai convingator, mesajului ii sunt alaturate cateva fotografii recente, care ii "infatiseaza pe regele Mihai si regina Ana la resedinta privata din Elvetia".

Foto: Casa Regala

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#rege Mihai murit, #rege Mihai murit ascuns, #rege Mihai moarte , #Casa Regala