Regele Mihai se simte hartuit de presupusul sau fiu

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 19:32
3214 citiri
Regele Mihai se simte hartuit de presupusul sau fiu

Regele Mihai I al Romaniei se simte hartuit de Dieter Stanzeleit, neamtul care sustine ca este fiul lui.

Dezvaluirea a fost facuta de avocatul regelui Mihai, Adrian Vasiliu, miercuri, dupa unul dintre termenele in procesul in care regele se judeca cu cetateanul german ce sustine ca are sange albastru, transmite Mediafax.

Regele Mihai, supus unui test ADN pentru a se dovedi daca are un fiu nelegitim

"Se simte hartuit, a facut si plangeri penale la Geneva, dar el (Dieter Stanzeleit - n.red.) are dreptul sa faca actiuni in justitie, le face. Candva, poate, vor exista si consecinte", a declarat reprezentantul legal al Regelui Mihai I.

Sangele albastru, atestat de documente scrise cu pix cu pasta

Totodata, avocatul Vasiliu a precizat ca documentele prin care Stanzeleit vrea sa dovedeasca faptul ca este fiul regelui sunt niste falsuri, fiind redactate cu pix cu pasta pe un tip de hartie care nu exista in acea perioada.

"In Germania, s-a constatat ca actele pe care le foloseste sunt contrafacute de catre Securitatea romana sau cine mai stie de catre cine. Sunt acte care sunt scrise pe hartie care nu exista pe vremea cand actele sunt datate, sunt acte scrise cu pix cu pasta, cand nu exista inca pixul cu pasta si mai exista acte de prin anii '40 sau '45, scrise cu imprimanta cu cerneala. Astea le-a stabilit un expert german, aceste lucruri sunt definitive si irevocabile", a explicat avocatul Majestatii Sale.

Regele Mihai, dat in judecata de un neamt care sustine ca este fiul sau

In luna ianuarie a acestui an, cetateanul german Dieter Ztanzeleit a inaintat o actiune prin care solicita magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 sa dovedeasca, in baza documentelor pe care s-a angajat ca le va aduce, ca este fiul Regelui Mihai I al Romaniei.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Rege Mihai hartuit fiu nelegitim, #proces paternitate rege Mihai, #documente fiu nelegitim rege , #stiri Regele Mihai
Comentarii
Poza MatusaTamara
MatusaTamara
rank 5
Sail invite Basescu pe Dieter Stanzeleit asta la Palatul Pionierilor