Regele Mihai implineste 94 de ani (Video)

Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 11:02
6983 citiri
Regele Mihai implineste 94 de ani (Video)
Foto: Casa Regala

Regele Mihai implineste, duminica, varsta de 94 de ani, prilej cu care principesa Margareta a tinut sa transmita un mesaj.

"Majestatea Sa a traversat aproape un secol de viata cu statura unui om de Stat adevarat: calm, brav, bun si drept.

Cand a fost vorba despre legamantul sau si despre principii, Regele a stiut sa fie ferm, uneori necrutator.

Tatal meu m-a invatat, in calitate de succesor, sa traiesc la inaltimea valorilor si credintei sale", se arata in scrisoarea remisa Ziare.com.

Principesa Margareta a mai spus ca regele a dorit sa fie cu acest ptile in mijlocul societatii romanesti, prin deschiderea portilor Palatului Elisabeta, insa nu a putut sa o faca fiindca mama ei, Ana, este bolnava.

"Sa ne rugam cu totii pentru Regina noastra si sa uram Regelui, la aniversarea a 94 de ani, la multi ani cu sanatate!", a incheiat principesa.

Duminica, de la ora 18:00, aniversarea regelui este marcata, la Ateneul Roman, prin concertului anual de binefacere organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei pentru al optulea an la rand, aminteste Digi 24.

Fondurile obtinute vor fi folosite pentru sustinerea programului "Tinere Talente", prin care fundatia ofera burse de studiu tinerilor artisti aflati in situatii materiale dificile.

Regele Mihai si regina Ana, urari pentru 2015

Seria de evenimente dedicate aniversarii Regelui Mihai va continua pe 2 noiembrie, cand Principesa Margareta si Principele Radu vor lansa bursele de studii "Regele Carol I" si "Regina Elisabeta" in Aula Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.

Potrivit unui sondaj Sociopol publicat in octombrie, romanii au cea mai mare incredere in Regele Mihai I (54%), apoi in presedintele Klaus Iohannis (42%) si in guvernatorul BNR Mugur Isarscu (49%).

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#aniversare Regele Mihai, #regele mihai implineste, #regele mihai zi nastere , #principesa Margareta
Comentarii