Membrii Casei Regale petrec Pastele la Alba Iulia si in Elvetia

Sambata, 04 Mai 2013, ora 16:22 2032 citiri

Principesa Margareta nu va mai petrece sarbatorile pascale la Alba Iulia, din cauza "starii fragile de sanatate a reginei Ana", au informat sambata reprezentanti ai Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Vor fi prezenti insa la Alba Iulia principele Radu, principele Nicolae si sora acestuia, Elisabeta Karina.

Din cauza "starii fragile de sanatate a reginei Ana, Majestatea sa Regele si principesa mostenitoare vor fi alaturi de Regina, in Elvetia", potrivit unui anunt postat, sambata, pe site-ul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Luni, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, preotul Florin Croitoru, anunta ca principesa Margareta, principele Radu si principele Nicolae au fost invitati sa participe la slujbele ce se vor oficia in Sambata Mare si in Duminica Invierii la Catedrala Reintregirii din Alba Iulia.

Membrii familiei regale vor sosi la Alba Iulia sambata seara, urmand sa participe la Te Deum-ul oficiat de IPS Irineu, precum si la slujba Invierii, ce se va oficia pe esplanada din fata Catedralei Reintregirii.

Printre ctitorii Catedralei, construite in anii 1921 si 1922, se numara regele Ferdinand si regina Maria, bunicii regelui Mihai, care au fost incoronati aici ca suverani ai Romaniei Mari, in octombrie 1922.

De altfel, lacasul de cult este cunoscut si sub denumirea de Catedrala Incoronarii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Revelare
Revelare
rank 1
Trăiască Măria-Sa Regele