Familia regala a Romaniei, in plimbare cu trenul pana la Craiova

Sambata, 31 Mai 2014, ora 11:36 3827 citiri
Foto: Casa Regala a Romaniei

Principesa Margareta, principele Nicolae si principele Radu vor face o vizita la Craiova, duminica si luni, cu ocazia Zilelor orasului, calatoria de la Bucuresti urmand sa aiba loc cu Trenul regal.

Astfel, la invitatia Primariei si Consiliului local ale municipiului Craiova, principesa Margareta si principele Radu vor vizita orasul, fiind insotiti de principele Nicolae.

Principesa Margareta si principele Radu vor calatori, cu aceasta ocazie, cu Trenul regal. Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, principesa Margareta a invitat in Trenul regal treizeci de varstnici si copii beneficiari ai programelor intergenerationale derulate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei prin Centrul Comunitar Generatii si Programul "Niciodata singur". Acestia vor fi musafirii familiei regale, pe traseul strabatut de Trenul regal de la Bucuresti la Craiova.

Trenul regal va ajunge in gara din Craiova duminica, la ora 14.00, unde va avea loc un ceremonial de primire a familiei regale de primarul municipiului, Lia-Olguta Vasilescu, precum si de reprezentanti ai autoritatilor locale.

Plimbare cu trenul regal de 1 Decembrie: Sute de oameni au strigat in gari "Monarhia salveaza Romania"

Vizita familiei regale va continua cu o intalnire cu oficialitatile orasului la sediul Primariei din Craiova.

La ora 15.30, principele Radu si principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifunctional Craiova, la evenimentul de promovare a lecturii "Cartile Copilariei", program desfasurat la nivel national de editura Curtea Veche Publishing.

Duminica seara, familia regala va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova, iar, de la ora 22.00, acestia vor asista, in Piata Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic "Carmina Burana", de Carl Orff, in interpretarea artistilor Operei Romane Craiova.

Trenul regal va putea fi vizitat in gara din Craiova duminica, pana la ora 20.00.

Luni, in cursul diminetii, familia regala va pleca din Craiova cu Trenul regal. Pe drumul de intoarcere spre Bucuresti, musafirii familiei regale vor fi elevi olimpici doljeni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News