Cuplul regal al Romaniei - pasiuni, pericole si tabuuri

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 14:15 5291 citiri
Foto: Casa Regala

Principele Paul si principesa Margareta marturisesc, in cartea "Patrie si Destin", ca nu au mai vizionat un canal de stiri romanesc din septembrie 2009.

"Patrie si Destin" este un volum biografic, in care principele Paul si principesa Margareta dezvaluie o parte din viata personala. Potrivit Adevarul, Radu si Margareta au spus ca nu se uita la posturile TV romanesti, ei nu au mai vizionat un canal de stiri autohton din septembrie 2009. Singurele posturi accesate de cuplu sunt Discovery, Fine Living Network, Animal Planet si cele de filme. De asemenea, la Palatul Elisabeta nu s-au mai facut abonamente nici la ziarele tiparite.

Cartea mai arata ca printre hobby-urile cuplului regal se numara sofatul. Si Margareta si Radu sunt pasionati de masini, insa se abtin sa conduca in Romania, intrucat lumea merge nebuneste pe sosele, iar sofatul devine un pericol, in loc sa fie o placere.

Principesa Margareta este admiratoare a marcilor Volvo si Volkswagen Golf, dar nu le cumpara niciodata noi si le schimba o data la cativa ani.

In ce priveste lectura, cuplul regal citeste, cateodata, aceleasi carti. Margareta prefera biografii si autobiografii, recomandand cartile "Stalingrad" sau "Berlin", ale scriitorului britanic Antony Beevor.

Alte hobby-uri sunt fotografia, calatoriile, amenajarile interioare, gatitul si gradinaritul. Principele asculta opera si il admira pe Jose Carreras, iar Principesa ii apreciaza pe Angela Gheorghiu, Luciano Pavarotti si Nelly Miricioiu.

"Patrie si Destin" este scrisa de Diana Mandache, istoric specializat in studiul regalitatii europene.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News