Decizia Regelui Charles care îl întristează pe Prințul Harry. Fiul monarhului amenință cu dezvăluiri ”nucleare”

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 17:23 4575 citiri
Regele Charles și Prințul Harry

Regele Charles al III-lea a anunțat astăzi că va fi următorul căpitan general al Royal Marines, un rol militar onorific care a fost deposedat de la Prințul Harry, după Megxit.

S-a spus că Harry a fost extrem de întristat când titlul său de prestigiu a fost înlăturat de Regina Elisabeta în 2020, după ce el și soția Meghan Markle au anunțat că vor renunța la calitatea de membri ai familiei regale și se vor muta în California.

Decizia de astăzi a Regelui Charles vine la doar o zi după ce au fost dezvăluite noi detalii privind memoriile „nucleare” ale Prințului Harry, așa cum le-a numit presa britanică.

Este vorba despre o carte controversată, care se va numi Spare (n.r. ”în rezervă”), o referire la poziția sa de frate mai mic al moștenitorului tronului.

Membrii familiei regale nu au fost informați despre titlu înainte de anunțul de ieri, în timp ce versiunea în limba spaniolă este și mai ascuțită, având subtitlul En La Sombra, sau „în umbră”.

Lansarea cărții a fost stabilită pentru sfârșitul anului 2022, pentru a valorifica piața de Crăciun, dar cartea nu va fi pe rafturi decât pe 10 ianuarie 2023.

Un purtător de cuvânt al regelui a refuzat să comenteze această carte. Dar se înțelege că familia regală britanică a fost deja avertizată privind faptul că lucrarea de 416 de pagini este „critică pentru toată lumea”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News