Prinţul Harry vrea să se împace cu familia regală, după ce a aflat că tatăl său are cancer

Sambata, 17 Februarie 2024, ora 07:26
3088 citiri
Prinţul Harry vrea să se împace cu familia regală, după ce a aflat că tatăl său are cancer
Prințul Harry are de mai mulți ani o relație tensionată cu familia regală FOTO Facebook/Prince Harry

Prinţul Harry a afirmat că este recunoscător că a putut meargă în Marea Britanie pentru a-şi vizita tatăl şi a sugerat că diagnosticul de cancer al Regelui Charles ar putea duce la remedierea rupturii din familia regală.

Într-un interviu acordat vineri, Ducele de Sussex a spus că călătoria sa la Londra pentru a-l vedea pe rege ar putea fi un pas către reunificarea cu rudele sale după ani de relaţii tensionate.

”Îmi iubesc familia. Sunt recunoscător pentru că am putut să mă urc într-un avion şi să merg să-l văd pe tatăl meu şi să petrec timp cu el”, a declarat el în emisiunea postului ABC Good Morning America.

Gazda, Will Reeve, a vorbit despre reacţia propriei sale familii în cazul tatălui său, regretatul actor din rolul Superman Christopher Reeve, care a fost paralizat în 1995. El a spus: „Şi eu am descoperit în propria viaţă că apariţia unui asemenea tip de boală în familie poate avea un efect de reunificare pentru o familie. Este posibil în acest caz?”

Harry a răspuns: „Absolut. Da, sunt sigur. În toate aceste familii, văd în fiecare zi, din nou, forţa familiei reunite. Cred că orice boală, orice suferinţă aduce familiile împreună.”

Prinţul Harry a refuzat să divulge orice informaţie atunci când a fost întrebat despre perspectivele sale asupra sănătăţii tatălui său, spunând: „Asta rămâne între mine şi el”. Dar a spus că îl va vizita în viitor. „Am planificate alte călătorii care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi în Marea Britanie, aşa că mă voi opri şi mă voi vedea cât de mult pot cu familia”, a spus el.

Întrebat despre viaţa sa în SUA şi dacă a luat în calcul să devină cetăţean american, prinţul a spus că a luat în considerare acest lucru. Harry a declarat: „Cetăţenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranţă nu este ceva care să reprezinte o prioritate pentru mine în acest moment”.

Acesta a fost primul interviu al lui Harry de când Regele Charles a amânat toate angajamentele publice din cauza diagnosticului.

Primul vaccin personalizat pentru cancer de piele, testat pe pacienți britanici
Primul vaccin personalizat pentru cancer de piele, testat pe pacienți britanici
Primul vaccin pe bază de ARNm personalizat din lume pentru melanom este testat pe pacienți britanici în ceea ce a fost salutat un potențial „moment de cotitură” pentru tratamentul...
Premieră în Marea Britanie: Un tânăr a fost arestat pentru încălcarea legii privind securitatea naţională. Acuzațiile au legătură cu Rusia
Premieră în Marea Britanie: Un tânăr a fost arestat pentru încălcarea legii privind securitatea naţională. Acuzațiile au legătură cu Rusia
Un tânăr britanic a fost inculpat pentru presupuse activităţi ostile statului, după ce ar fi fost recrutat de Rusia. Se presupune că acesta ar fi recrutat și alte persoane care să dea foc...
#regele charles III, #Marea Britanie, #Printul Harry, #impacare, #familia regala britanica , #stiri printul Harry