De ce s-au certat ”la cuțite” regele Charles și prințul Harry, în ziua morții reginei Elisabeta. Dezvăluirile presei britanice

Vineri, 23 Septembrie 2022, ora 13:40 17497 citiri
Cererea regelui l-a înfuriat pe Harry FOTO Twitter

Prințul Harry nu a stat la cină cu tatăl său, regele Charle al III-lea, și cu fratele său, prințul William, la Balmoral, după moartea reginei, pe 8 septembrie, după ce monarhul i-a interzis să-și aducă soția cu el, invocând prezența lui Meghan Markle ca „nepotrivit”.

Ducele de Sussex ar fi vrut ca soția sa să i se alăture, în timp ce membrii familiei regale s-au grăbit la palatul scoțian pentru a-și lua rămas bun de la Majestatea Sa. Totuși, potrivit The Sun, noul rege al Marii Britanii și-a sunat fiul cel mic și i-a cerut să-și lase soția acasă.

Cererea regelui l-a înfuriat pe Harry, făcându-l să piardă zborul care i-a dus pe William și pe unchii lor, Andrew și Edward, în Scoția și, odată cu el, șansa de a-și lua rămas bun.

Era atât de supărat încât a refuzat să ia masa cu Charles, William și Camilla în acea seară. În schimb, Harry a luat masa cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex.

"A fost o insultă nepoliticosă. Și a părăsit Balmoral cu prima ocazie pentru a prinde primul zbor comercial înapoi la Londra", a spus o sursa.

În dimineața următoare, Ducele de Sussex a fost primul care a părăsit Balmoralul spre Aberdeen, unde a fost văzut îmbarcându-se într-un zbor al British Airways către Londra.

Cu toate acestea, în timpul slujbelor de doliu și rămas bun de la Regine la înmormântarea de stat, Meghan a fost prezentă alături de soțul ei. Experții în limbajul corporal au analizat comportamentul cuplului în detaliu, precum și interacțiunea acestora cu alți membri ai familiei regale.

În timpul înmormântării, Meghan și Harry erau supărați pe noul rege pentru că nu plănuia să le ofere copiilor lor titlurile de prinț și prințesă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii