USR indeamna alegatorii sa boicoteze referendumul pentru familie

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 13:4213175 citiri
USR indeamna alegatorii sa boicoteze referendumul pentru familie
Foto: Arhiva Facebook/ Vlad Alexandrescu

Liderul senatorilor USR si vicepresedinte al formatiunii, Vlad Alexandrescu, indeamna populatia sa boicoteze referendumul pentru familie, afirmand ca viitoarea consultare populara nu are, de fapt, nimic de-a face cu ideea de familie.

"Ca vicepresedinte al formatiunii si senator USR, indemn pe toti cei care ma asculta acum sa boicoteze acest referendum, pentru ca, daca nu se atinge o prezenta de 30%, referendumul nu va fi validat si nu va avea consecinte de nici un fel", a declarat Vlad Alexandrescu pentru RFI Romania.

Senatorul USR spune ca pe organizatorii referendumului nu ii intereseaza starea familiilor din Romania, pentru ca, daca acesta ar fi fost cazul, familiile sarace ar fi fost ajutate.

"Daca i-ar fi interesat cu adevarat, i-am fi vazut ajutand familii sarace, victime ale violentei domestice, s-ar fi interesat de familii destramate, din cauza emigratiei spre Occident (...) . Cred ca pentru Dragnea, pentru Tariceanu, pentru Firea, toti romanii, toate familiile, toti barbatii si toate femeile din Romania nu sunt altceva decat o masa de manevra, o platforma care sa le serveasca lor drept scarita pentru ierarhia puterii", a completat Alexandrescu.

Citeste mai multe despre Vlad Alexandrescu, USR: Indemnam populatia sa boicoteze referendumul pe site-ul RFI Romania.