Reclama la Antena 3: Ce inseamna NU la Referendum? Casatoria dintre un barbat si un ficus (Video)

Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 11:59
10102 citiri
Reclama la Antena 3: Ce inseamna NU la Referendum? Casatoria dintre un barbat si un ficus (Video)
Foto: captura Facebook

In ultimele saptamani intreaga tara a fost impanzita de afise anti sau pro referendum, iar in ultimele zile au fost difuzate si spoturi la televiuni.

Cel mai mare derapaj apare insa la Antena3, post care difuzeaza o reclama in care se spune ca, daca mergi la referendum, se poate ajunge chiar si la o casatorie intre un barbat si un ficus, arata Pagina de Media.

Iata textul reclamei:

"Ce inseamna DA la refrendum? Acordul tau pentru a pastra casatoria asa cum o stim: intre barbat si femeie.

Ce inseamna NU la referendum? Acordul tau pentru ca in viitor casatoria sa se poata realiza intre doua persoane de acelasi sex. Sau mai multe. Doi barbati si o femeie. Trei femei si patru barbati. Un barbat si un ficus. Sau intre o femeie si altceva. Alegerea iti apartie. Vino la referendum."

Si alte televiziuni, Romania TV si B1 TV, au transmis spoturi care incurajeaza ideea de a vota DA la referendum, arata Pagina de Media.

"Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor! Protejarea familiei impotriva oricaror tentative de erodare a casatoriei ca uniune liber consimtita intre un barbat si o femeie este o masura esentiala pentru protejarea poporului roman, a identitatii si unitatii noastre in marea familie europeana. DA pentru viitorul nostru. DA la referendum inseamna DA pentru casatoria dintre un barbat si o femeie", este mesajul dintr-o reclama.

"Referendumul national pentru revizuirea Constitutiei din 6 si 7 octombrie 2018. Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?

Stampila pentru DA inseamna ca sunt de acord ca in Constitutie sa scrie CASATORIA este intre un barbat si o femeie.

Stampila pentru NU inseamna ca admiti posibilitatea legiferarii ca persoanele de acelasi sex sa se poata casatori si adopta copii. DA la referendum inseamna DA pentru casatoria dintre un barbat si o femeie", este mesajul dintr-un alt spot.

Recent, Liviu Dragnea a transmis ca "pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal", o minciuna sfruntata. Pornind de la declaratia liderului PSD, Factual a analizat legislatia din numeroase tari si a transmis concluzia ca ceea ce a spus Dragnea este fals.

"Declaratia lui Liviu Dragnea este falsa. In primul rand, pentru ca perspectiva conform careia casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt un prim pas spre largirea conceptului de casatorie catre acceptarea casatoriilor om-animal este un mit care nu s-a demonstrat in practica nici macar printr-o exceptie.

Nici tarile care au agreat parteneriatul civil inca din 1989, sau 1990, cum ar fi Danemarca sau Spania, dar nici tarile care, conform cutumelor, au obligat cetateni sa oficieze casatorii cu animale nu au dorit crearea unui cadru legal de acceptare a acestor tipuri de casatorii.

Mai mult decat atat, cazurile izolate care au luat fiinta au ramas izolate, lipsite de efecte juridice. Pana si posibilitatea de a oficia o astfel de casatorie in mediul online ramane, ca si in cazurile prezentate, un ritual pentru cei implicati si nimic mai mult", au transmis jurnalistii.

Vezi si:

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#reclama referendum barbat ficus, #reclama Antena3 barbat ficus , #vot
Comentarii