Inca un lider PSD cheama la vot, desi Dancila si Dragnea au sustinut ca partidul nu se va implica in campania pentru referendum

Joi, 04 Octombrie 2018, ora 20:35 3942 citiri
Foto: captura Facebook / Maricel Popa

Presedintele CJ Iasi, Maricel Popa, si-a pus ie, bundita traditionala, s-a asezat intre icoane si s-a inregistrat citind de pe prompter un apel inflacarat catre ieseni, cerandu-le sa voteze "Da" la referendum, in conditiile in care atat Liviu Dragnea, cat si Viorica Dancila au sustinut ca PSD nu va face campanie pro-vot.

Maricel Popa nu este singurul social-democrat care a iesit din rand. De exemplu, in Bucuresti au aparut bannere uriase de pe care primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, ii indeamna pe cetateni sa mearga la vot si sa spuna "Da".

Maricel Popa le-a cerut iesenilor sa vina la vot "in an centenar" si sa spuna "Da, unei copilarii normale, intr-o familie traditionala".

Clipul a inregistrat peste 2.500 de vizualizari, 30 de shares si 16 comentarii, toate critice sau ironice la adresa liderului social-democrat, cu o singura exceptie.

Iata cateva dintre comentarii:

Bogdan Balta: Eu as vrea sa traiesc intr-o tara normala. Deschide gura in fata lui Dragnea si striga pentru Iasi. Nu din cauza homosexualilor merge tara cum merge ci din cauza unor hoti si nulitati reprezentate atat de bine la Iasi de unul ca matale. De toata jena!

Daniela Daniel: Bre da tare mandru esti. Terminasi toata treaba? Toate merg unse la Iasi? Pai, cica nu faceti campanie.

Zaharia Bogdan-florin: Si cu autostrada cum ramane? Dar cu soseaua de centura a Iasului, cu infrastructura dezastruasa din judet si cu celelalte promisiuni din campania electorala cum ramane?

Stefan Farcasanu: Auzisem ca PSD-ul nu face campanie pentru referendum. Daca asta nu se numeste campanie, atunci ce e?

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News