Cum au reactionat Dragnea si Basescu dupa ce membri ai comisiei sectiei de vot au refuzat sa dea mana cu ei (Foto)

Sambata, 06 Octombrie 2018, ora 13:21 29851 citiri
Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

Fostul presedinte Traian Basescu si seful PSD Liviu Dragnea s-au prezentat sambata la urne pentru a vota la referendumul pentru "familia traditionala". Cei doi au mers la aceeasi sectie, cea la de Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a votat la primele ore si premierul Viorica Dancila.

Basescu a ajuns cu putin inainte de ora 11:00, impreuna cu sotia sa, Maria. Fostul presedinte a facut turul mesei la care stau membrii comisiei sectiei de vot, insa unul dintre acestia a refuzat sa dea mana cu el.

Fostul presedinte i-a intins mana, dar acesta citea si si-a continuat lectura fara sa schiteze vreun gest.

Intrebat la iesire de incident, Basescu a spus ca "probabil era un pesedist inrait" si ca nu l-a deranjat: "prostia nu are cum sa deranjeze, doar sa fie compatimita".

Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

O ora mai tarziu la aceeasi sectie a venit si Liviu Dragnea. A facut si acesta turul mesei, insa el a avut surpriza ca doi membri sa refuze sa dea mana cu el.

Intrebat si el despre incident, Dragnea a spus ca celor doi le lipsesc "cei 7 ani de acasa".

Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

Potrivit corespondentului Ziare.com la fata locului, unul dintre cei doi este acelasi care a arefuzat sa dea mana si cu Traian Basescu. Cei doi ar fi reprezentii USR si PNL.

In zilele de 6 si 7 octombrie, in Romania se desfasoara un referendum pentru revizuirea notiunii de familie in Constitutie. Organizarea referendumului costa 163,712 milioane de lei (aprox. 35.000.000 de euro).

Urmariti pe Ziare.com toate informatiile relevante despre referendum - Va transmitem in format LIVE Text declaratii de la urne, cifre si date

Totodata, daca aveti informatii, poze, sau vreti sa ne semnalati nereguli sau incidente la vot, trimiteti-ne un mail la adresa redactia@ziare.com.

Amintim ca pana la ora 10:00, in primele 3 ore de vot, s-au prezentat la urne 0,97% dintre romanii inregistrati pe listele electorale.

Iata cum arata prezenta la vot pe fiecare judet in parte:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News