Reduceri de Anul Nou 2023 pentru Office 2021 Pro, Windows 10 și multe alte instrumente pentru PC!

Advertorial
Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 09:57
15108 citiri
Reduceri de Anul Nou 2023 pentru Office 2021 Pro, Windows 10 și multe alte instrumente pentru PC!
FOTO: eu.godeal24.com

Reduceri de Anul Nou 2023 pentru Windows, Microsoft Office și diverse alte instrumente și programe pentru PC. O oportunitate excelentă de a cumpăra instrumente de bază la un preț redus. De ce să riscați folosind software Windows și Office gratuite, dar nesigure? Un software activat cu o cheie de produs originală nu numai că permite actualizarea dispozitivului dumneavoastră, dar ajută în același timp la o performanță mai bună și oferă mai multă siguranță și protecție. Bucurați-vă de actualizări și upgrade-uri constante.

Reducerile de Anul Nou 2023 de la Godeal24 oferă cele mai bune perspective de a economisi bani în ceea ce privește achiziționarea de software și produse electronice. Deși puteți obține imitații ale acestor programe în mod gratuit, în realitate nu există înlocuitori pentru pachetul Microsoft Office. Dacă vă desfășurați activitatea în cadrul unui loc de muncă care presupune trimiterea de documente prin e-mail către colegi și clienți, atunci Microsoft Word rămâne un standard. Mai mult decât atât, dacă trebuie să creați foi de calcul, Excel este și mai important program în ceea ce privește mediul profesional. Acum puteți obține oricând cea mai recentă versiune de Office 2021 Pro pentru 24,25 EUR, deci nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu probleme de software, lucru care poate îmbunătăți productivitatea. Dacă achiziționați mai mult de un sigur produs, Office 2021 Pro costă doar 13,05 EUR/PC! Godeal24 vinde numai sisteme de operare Windows originale, pachete Office și alte instrumente și programe autentice pentru PC.

Recomandat: MS Office 2021 original începând de la 13.05 EUR

Windows 10 Pro, cel mai des întâlnit sistem de operare, la doar 7,25 EUR. Dacă achiziționați pachetul Windows 10 Pro pentru 2 PC-uri, prețul este de doar 6,12 EUR fiecare. Astfel, puteți economisi mai mulți bani și puteți cumpăra mai multe cadouri de Anul Nou!

Ofertă Limitată: Windows 10 Pro original începând de la 6.12 EUR!

Software-ul dezvoltat de Ashampoo dispune de tot ceea ce aveți nevoie, cum ar fi funcție de înregistrare video, funcție pentru munca la birou, funcție de dezinstalare și curățare a sistemului, funcție de defragmentare disc, funcție de prelucrare a imaginilor, funcție de criptare a fișierelor și nu numai.

Godeal24 dispune de un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software original la un preț redus cu peste 80%. Nu deținem numai sistemele de operare populare Windows OS și Office, dar și software practic pentru PC și dispozitive mobile, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Godeal24 este un reseller de licențe Microsoft și de software de securitate IT important care vă permite să achiziționați sisteme de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente utile pentru PC, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele noastre sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate în cadrul Godeal24 sunt „pe viață”, adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață a produsului.

Seriozitatea Godeal24 se reflectă pe deplin în reputația online de care se bucură și în numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania este evaluată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității în ceea ce privește experiența de cumpărare și numeroaselor beneficii oferite: pe lângă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă permite să primiți software-ul achiziționat direct pe adresa de e-mail în doar câteva secunde de la cumpărare. O metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 garantează suport tehnic profesional 24/7 și servicii post-vânzare pe viață precum și faptul că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#reduceri, #reduceri 2023, #Windows, #Microsoft Office , #windows
Comentarii