Cea mai nouă tehnologie pentru reducerea dioptriilor

Advertorial
Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 20:30
7485 citiri
Cea mai nouă tehnologie pentru reducerea dioptriilor
FOTO: envato.com

Suferi de vedere încețoșată și porți ochelari tot timpul? Dacă da, s-ar putea să fii interesat de cea mai nouă tehnologie disponibilă pentru ca tu să-ți reduci dioptriile. Această tehnologie utilizează tehnici speciale pentru a corecta vederea, în doar câteva secunde, fără nicio durere. Operația Relex Smile Pro este o opțiune excelentă pentru persoanele care suferă de miopie sau astigmatism miopic. De asemenea, este o opțiune bună pentru persoanele care doresc să evite ochelarii și lentilele de contact.

Operația Relex Smile Pro – cea mai nouă tehnologie pentru reducerea dioptriilor

Reducerea dioptriilor este un obiectiv comun pentru mulți oameni și există o varietate de moduri pentru a face acest lucru. Unii pacienți optează pentru un tratament cu laser sau pentru o intervenție chirurgicală, în timp ce alții folosesc în continuare ochelarii de vedere. Totuși, lentilele groase sunt considerate de mulți inestetice. Soluția tuturor problemelor vine odată cu cea mai nouă tehnologie de pe piață - Relex Smile Pro. Laserul de ultimă generație utilizează tehnici chirurgicale performante pentru a reduce dioptriile cu până la -15 dioptrii combinate, extrem de rapid și lipsit de durere. Procedura este relativ nouă, dar popularitatea sa a crescut rapid datorită avantajelor sale față de alte metode.

Ce presupune acest tip de operație?

Tehnica SMILE PRO este extrem de simplă, durează doar 7 secunde, se efectuează fără flap și fără îndepărtarea epiteliului cornean, păstrând țesutul cornean. Timpul de recuperare este scurt, iar acuitatea vizuală se restabilește foarte repede.

Operația Relex Smile Pro permite corectarea miopieei cu până la -10 dioptrii, astigmatismului miopic cu până la -5 dioptrii, miopia și astigmatismul miopic cu până la -15 dioptrii combinate, dar și vicii de corecție precum hipermetropie.

Principalele beneficii ale operației Relex Smile Pro

Intervenția chirurgicală Relex Smile Pro este sigură și nedureroasă, iar majoritatea pacienților pot reveni la activitățile lor normale la câteva zile după operație. Întregul proces durează mai puțin de un minut și te poți întoarce acasă imediat după aceea. Nu este nevoie de internare peste noapte, spitalizare, sau de o perioadă de recuperare supravegheată.

Operația presupune un disconfort minim. Spre deosebire de majoritatea intervențiilor chirurgicale care necesită proceduri sau tratamente medicamentoase, Relex Smile Pro nu provoacă durere sau vreun efect secundar.

Dacă dorești să îți reduci dioptriile, atunci operația Relex Smile Pro poate fi opțiunea perfectă pentru tine. Clinica Dr. Holhoș folosește această nouă tehnologie, ce utilizează un laser special care permite corectarea viciilor de refracție, fără a afecta țesuturile din jur. Prin urmare, te poți bucura de o vedere mai bună, cu un disconfort minim.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#reducere dioptrii, #dioptrii , #stiri sanatate