Rechin alungat cu mopul. Panica a cuprins turiștii ce se relaxau pe o plajă din Turcia VIDEO

Marti, 05 Iulie 2022, ora 16:04 11565 citiri
Turistul care îndepărtează peștele cu mopul FOTO captură video

Turiștii de pe o plajă din Turcia au intrat în panică după ce aripa unui rechin a fost zărită în mare, lângă un grup de persoane care se aflau în apă.

Peștele care i-a speriat s-a apropiat de mal, lângă o plajă de pe coasta mării Marmaris, și a înotat printre mai multe persoane aflate în apă.

Turiștii au intrat în panică, iar un bărbat a intrat în apă cu un mop să alunge rechinul, făcându-l să se îndepărteze în largul mării.

Scena a fost filmată de un turist pe care l-a amuzat momentul și a început să râdă, cu toate că cei din apă erau îngroziți.

Autoritățile din Marmaris ar fi transmis ulterior că nu a fost vorba despre un rechin, ci despre un Garfish mediteranean și au glumit pe seama bărbatului care a atacat "rechinul" cu un mop:

"Peștele văzut pe plaja publică și despre care se credea că este un rechin a fost un Garfish mediteranean. Potrivit experților, este un animal inofensiv. De aceea nu trebuie să iei un mop cu tine când intri în mare", potrivit The Sun.

Reacția turiștilor vine după ce, în acest weekend, două femei, dintre care o româncă, au fost atacate și ucise de un rechin în Egipt, incidente care au dus la închiderea mai multor plaje la Marea Roșie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News