Zidane, dupa castigarea titlului cu Real Madrid: "Este ceva imens. Ma simt extrem de fericit"

Vineri, 17 Iulie 2020, ora 09:06
2285 citiri
Zidane, dupa castigarea titlului cu Real Madrid: "Este ceva imens. Ma simt extrem de fericit"
FOTO Facebook/Real Madrid (captura)

Tehnicianul Zinedine Zidane a declarat, noaptea trecuta, dupa ce a castigat titlul in Spania cu Real Madrid ca acest trofeu are "un gust special", mai ales pentru ca a venit dupa un sezon afectat de pandemia de coronavirus. Zidane a precizat ca nu este un om care se exteriorizeaza prea mult, dar in interior se simte cel mai fericit din lume.

"Este ceva imens. Este o lupta constanta. Sunt 38 de meciuri si doar la final poti reusi ceva mare, cum am facut noi astazi. Le sunt extrem de recunoscator jucatorilor, in primul rand, pentru ca ei sunt cei care lupta pe teren. Eu am rolul meu si sunt alaturi de ei, dar este un efort de echipa. Este o reusita imensa. Este foarte greu de castigat campionatul Spaniei. Ma simt extrem de fericit. Primul LaLiga a fost minunat, dar acesta are un gust special, dupa doua luni acasa. Am revenit si ne-am pregatit altfel, castigand un titlu care, cred, este mereu cel mai greu. Am reusit, este succesul intregii echipe. Este extraordinar. Nu este usor prin ce am trecut. A fost un sezon foarte greu. Sunt oameni care spun ca fericirea nu face zgomot, insa in interior sunt cel mai fericit om din lume. Multumesc tuturor pentru sustinere", a spus Zidane.

Formatia Real Madrid a castigat, joi seara, pentru a 34-a oara titlul in LaLiga, impunandu-se cu scorul de 2-1 in meciul cu Villarreal, din etapa a 37-a, penultima a campionatului Spaniei.

Rivala liderului din LaLiga, FC Barcelona, a fost invinsa de Osasuna, scor 2-1.

Cu o etapa inainte de finalul sezonului, Real Madrid este lider in clasament, cu 86 de puncte, in timp ce FC Barcelona, locul doi, are 79 de puncte.

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor...
#Real Madrid, #zinedin zidane, #campionat , #stiri Real Madrid