Real Madrid si Juventus Torino, infrangeri dramatice in campionat

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 23:52
6200 citiri
Real Madrid si Juventus Torino, infrangeri dramatice in campionat
Foto: Facebook/ Real Madrid C.F.

Real Madrid a facut primul pas gresit dupa 40 de meciuri fara infrangere, pierzand dramatic duminica seara, scor 1-2 pe terenul Sevillei, in etapa a 18-a. O alta echipa mare a Europei, Juventus Torino, a pierdut cu acelasi scor la Fiorentina.

Dupa un 3-3 la fel de dramatic in returul din optimile Cupei Regelui, din urma cu trei zile, madrilenii au revenit pe acelasi stadion si au condus cu 1-0, dupa un gol reusit de Cristiano Ronaldo din penalti, in minutul 67.

Sergio Ramos, care i-a infuriat pe fanii Sevillei in urma cu cateva zile, dupa ce a inscris din penalti cu o "scarita", a marcat un autogol in minutul 85 si a egalat la 1, iar Stevan Jovetici a adus victoria gazdelor, in minutul 90.

Dupa acest rezultat, Real Madrid ramane pe primul loc, cu 40 de puncte si un meci in minus disputat, in timp ce Sevilla urca din nou pe 2, cu 39 de puncte, in timp ce FC Barcelona are 38. Atletico Madrid este pe 4, cu 34 de puncte.

Real Madrid are un meci restant cu Valencia, echipa aflata pe locul 17, care trece prin cel mai greu sezon din ultimii multi ani.

Elevii lui Zinedine Zidane nu mai pierdusera un meci oficial din 27 februarie 2016, 0-1 pe teren propriu cu Atletico Madrid, iar seria de 40 de meciuri fara infrangere in toate competitiile reprezinta un nou record pentru fotbalul spaniol.

Si liderul unui alt campionat puternic, Serie A, Juventus Torino, a pierdut duminica seara, fiind invins tot cu 2-1 si tot in deplasare, de Fiorentina lui Ciprian Tatarusanu si Ianis Hagi, in etapa a 20-a.

Portarul roman a fost integralist, in timp ce fiul de 18 ani al lui Gica Hagi a fost rezerva neutilizata. Kalinici si Badelj au inscris in minutele 37 si 55, iar Gonzalo Higuain a redus din diferenta in minutul 58.

Massimiliano Allegri a fortat pe final, avand in ultimele minute trei atacanti pe teren, insa Juventus nu a putut egala. Echipa ramane pe locul 1, cu 45 de puncte si un meci in minus disputat. AS Roma este pe 2, cu 44 de puncte, iar Napoli pe 3, cu 41.

In schimb, Fiorentina este pe 8, cu 30 de puncte, avand de asemenea un meci in minus disputat.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Real Madrid invinsa Sevilla, #Real Madrid pierdut Sevilla, #rezultat Sevilla Real Madrid, #Juventus invinsa Fiorentina, #Juventus pierdut Fiorentina, #rezultat Fiorentina Juventus , #Primera Division
Comentarii