Real Madrid si FC Barcelona dau lupta decisiva pentru titlu in Spania: Echipele probabile si ultimele informatii

Advertorial
Duminica, 21 Mai 2017, ora 14:40
25129 citiri
Real Madrid si FC Barcelona dau lupta decisiva pentru titlu in Spania: Echipele probabile si ultimele informatii
Foto: hepta.ro

Real Madrid si FC Barcelona vor da, duminica de la ora 21:00 (ora Romaniei), lupta decisiva pentru castigarea titlului in Spania, in ultima etapa din La Liga.

In aceasta runda, Real Madrid se va deplasa la Malaga, iar FC Barcelona va primi vizita lui Eibar.

Inaintea acestui meci, Real Madrid are trei puncte peste FC Barcelona, iar un punct peLa Rojaleda i-ar fi suficient pentru a deveni noua campioana a Spaniei.

Madrilenii nu au mai castigat un titlu de cinci ani si sunt mai insetati de victorie ca oricand. Pentru Gareth Bale, Isco, Dani Carvajal, Casemiro, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Marco Asensio, Kiko Casilla, Mariano si Ruben Yanez acesta ar fi primul titlu din cariera.

Deplasarea de la Malaga nu este insa chiar atat de usoara. Gazdele sunt recunoscute ca o forta pe teren propriu, drept dovada stand ultimele rezultate, ce contin victorii cu FC Barcelona, FC Sevilla, Valencia si Celta Vigo.

De la gazde va lipsi in aceasta partida Kone, in timp ce Real Madrid nu va putea conta pe Gareth Bale si Dani Carvajal. Pepe si Rodriguez au si ei mici probleme medicale, dar ar putea fi recuperati.

Avand in vedere foamea de succes a Realului, un pont la pariuri este ca Real Madrid va conduce inca de la pauza si va castiga, la o cota de 1.62 la agentia Betano.

Puteti include pe biletul zilei si ca ambele echipe vor marca, la o cota de 1.5 la agentia Betano.

Echipele probabile Malaga - Real Madrid:

Malaga: Kameni; Torres Hernandez, Llorente, Ricca; Camacho, Recio; Keko, Fornals, Jony; Ramirez.

Real Madrid: Navas; Danilo, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Isco, Benzema, Ronaldo.

In ultima runda, tot de la ora 21:00, FC Barcelona o va intalni pe Eibar. Va avea un meci usor, pe care il va castiga mai mult ca sigur, dar totul va depinde si de ce face Realul.

Luis Enrique nu va putea conta pe Mascherano, Pique, Rafinha si Vidal, cu totii accidentati. De la oaspeti nu vor juca Luna, Nano si Rico.

Barcelona este intr-o forma buna, vine dupa sase victorii la rand, astfel ca merge jucat la pariuri online ca se vor marca intre 4 si 6 goluri, la o cota de 1.85 la agentia Betano.

Echipele probabile Barcelona - Eibar

FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Marlon, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi

Eibar: Riesgo; Capa, Lejeune, Galvez, Junca, Escalante, Garcia, Leon, Gonzalez, Bebe, Enrich

Meciurile sunt televizate de posturile Digi Sport.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Real Madrid Barcelona cote pariuri, #avancronica ultima etapa Barca Real , #FC Barcelona