Messi ii vrajeste pe cei de la Real Madrid inainte de El Clasico

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 13:52
1974 citiri

Cu doua zile inaintea marelui derby din Primera Division, jucatorul echipei FC Barcelona, Lionel Messi a uimit presa iberica. In incercarea de a-si captiva principalii rivali din El Clasico, Messi a ingropat securea razboiului rece cu cele doua nume mari ale Realului, antrenorul Jose Mourinho si atacantul Cristiano Ronaldo, si a facut un pas neasteptat.

Intr-un interviu acordat site-ului todobarcelona.net, argentinianul a avut doar cuvinte de lauda la adresa celor doi. Invitat sa-si spuna parerea despre antrenorul lui Real Madrid, starul argentinian nu s-a dat la o parte si l-a laudat pe portughez chiar daca raspunsul a fost unul scurt " Jose Mourinho este un antrenor bun care isi face meseria."

Intrebat si despre Cristiano Ronaldo, spre surprinderea tuturor raspunsul a fost peste asteptari " Ronaldo este un mare jucator"

Interviul a avut rolul de a diseca toate problemele de actualitate din vestiarul echipei FC Barcelona. S-a vorbit despre incidentul cu David Villa din meciul cu Granada, sintetizand sec: este un tip de treaba, cu el nimeni nu se poate pune rau.

Nu au lipsit nici intrebarile despre fostul si actualul antrenor de la Barcelona in care concluzia a fost ca "suntem intr-o forma de joc pe care nu trebuie sa o schimbam deoarece Tito gandeste la fel ca Pep Guardiola"

Despre eventualul transfer a brazilianului Neymar , argentinianul a spus ca "este o problema pe care trebuie sa o decida corpul tehnic"

Messi a recunoscut ca este liderul vestiarului si in final a subliniat ca lucreaza in fiecare zi pentru a da tot ce e mai bun din el iar obiectivul sau nu este sa fie cel mai bun. " In fotbal se prefera sa se previna comentariile rele deoarece in acest sport totul este polemica" a conluzionat sud-americanul.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Messi vrajeste Real Madrid, #El Clasico, #Jose Mourinho laudat , #Jose Mourinho