Esec dureros pentru Real Madrid, Mourinho in pericol. Barcelona, la inaltime! (Video)

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 09:48
3006 citiri
Esec dureros pentru Real Madrid, Mourinho in pericol. Barcelona, la inaltime! (Video)

Real Madrid a facut inca un pas gresit in Spania, in timp ce FC Barcelona este tot mai aproape de castigarea campionatului.

Echipa lui Jose Mourinho a pierdut meciul cu Malaga, scor 2-3, si se afla la 16 puncte in spatele Barcelonei.

La Malaga, Mourinho a surprins pe toata lumea, lasandu-l pe banca pe Casillas. Portarul madrilenilor nu a mai trait un astfel de moment de mai bine de zece ani.

Pentru Malaga au marcat Isco (49) si Santa Cruz (73 si 76), in timp ce reusitele Realului le-au apartinut lui Sanchez (66, autogol) si Benzema (82).

VIDEO: Apasati aici pentru rezumatul meciului Malaga - Real Madrid

La Madrid e furtuna dupa cel de-al treilea meci consecutiv fara victorie, iar Mourinho ar putea fi demis in zilele urmatoare. Deocamdata se cauta o solutie viabila pentru inlocuirea portughezului.

Intr-un alt meci din etapa a 17-a, Barcelona s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Valladolid, chiar daca a fost lipsita de aportul lui Tito Vilanova.

Golurile catalanilor au fost marcate de Xavi (43), Messi (59) si Tello (90+4). Pentru Valladolid a punctat Guerra (89).

VIDEO: Apasati aici pentru rezumatul meciului Valladolid - Barcelona

Barcelona ocupa astfel primul loc in Spania, cu 49 de puncte, 9 mai mult decat Atletico Madrid.

Gruparea de pe Camp Nou a avut o prima parte a sezonului aproape perfecta, cu 16 victorii din 17 partide. Singurul pas gresit a fost facut in derbiul cu Real Madrid, scor 2-2.

Lionel Messi a incheiat anul 2012 cu 91 de goluri, 79 fiind reusite pentru FC Barcelona. Dintre acestea, 59 au fost inscrise in La Liga, 13 in Liga Campionilor, 5 in Cupa Regelui Spaniei, iar 2 in Supercupa Spaniei.

Urmatoarea etapa din Spania este programata la data de 6 ianuarie 2013, cand FC Barcelona va disputa derbiul local cu Espanyol, in timp ce Real Madrid va primi vizita lui Sociedad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#fc barcelona la liga, #rezultate fc barcelona, #rezultate real madrid, #real madrid la liga , #FC Barcelona