Cum explica antrenorul lui Real Madrid inca un esec in fata marii rivale Barcelona

Duminica, 03 Martie 2019, ora 13:52
4745 citiri
Cum explica antrenorul lui Real Madrid inca un esec in fata marii rivale Barcelona
Foto: Marca.com

Santiago Solari este inca antrenor la Real Madrid, dar pozitia sa este serios afectata de ultimele doua infrangeri la rand cu FC Barcelona, ambele pe teren propriu si fara gol marcat, plus faptul ca acum intre cele doua rivale este o distanta imensa in La Liga, de 12 puncte.

La conferinta de presa de dupa esecul de sambata, scor 0-1, gol marcat de Rakitici, Solari a incercat sa explice faptul ca jucatorii sai meritau mai mult, ca au incercat din toate puterile sa marcheze: "Am incercat in toate felurile, n-am abandonat niciodata, a fost greu, intens, un meci luat in serios de ambele echipe. Daca nu marchezi, e greu sa castigi. Am jucat fotbal in multe momente ale jocului, am facut ce trebuia, am dat-o in bara la finalizare, dar nu din cauza lipsei de intentie. Am incercat in toate felurile: din corner, fata in fata cu portarul, de pe laterale... Acesta este fotbalul", puncta dupa joc la conferinta de presa Solari.

Intrebat despre relatia sa cu Gareth Bale si daca acesta l-a dezamagit prin prestatia sa din El Clasico, Solari a raspuns: "Nu-mi place sa vorbesc in termenii acestia. Jucatorii nu s-au predat si au dat totul pe teren. Aproape tot meciul a fost echilibrat. Au marcat in prima repriza si asta a fost diferenta. Cred ca Bale a facut pentru acest club multe lucruri mari si merita tot respectul, dar publicul este suveran", mai adauga managerul lui Real, la ultima fraza el referindu-se la faptul ca o parte din public l-a huiduit copios pe galez la iesirea de pe teren.

Dupa jocul de ieri, este pentru prima data in istoria celor 87 de ani de meciuri directe, cand Barcelona o depaseste la victorii pe Real, 96-95.

Jose Mourinho a raspuns la intrebarea care este pe buzele tuturor. Se va intoarce la Real Madrid?

Un alt conflict, pe langa cel cu Bale, pare sa aiba Solari si cu Toni Kroos, pe care l-a scos de pe teren si pe el mult mai devreme in meciul cu Barca si, mai mult, nu l-a felicitat inainte ca neamtul sa se aseze pe banca de rezerve.

Vezi si:

Real Madrid, invinsa din nou de FC Barcelona

Real Madrid egaleaza un record negativ dureros dupa al doilea esec la rand cu Barcelona

D.A.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#reactie Santiago Solari dupa meci Barcelona, #Solari incearca sa explice nou esec , #stiri Real Madrid