Calificarea pare decisa pentru Bayern si Real, insa exista multe oportunitati la pariuri

Marti, 07 Martie 2017, ora 12:53
2869 citiri
Calificarea pare decisa pentru Bayern si Real, insa exista multe oportunitati la pariuri

Bayern Munchen si Real Madrid joaca marti seara, in deplasare, cu Arsenal si, respectiv, Napoli, meciuri care cel mai probabil doar vor confirma calificarea oaspetilor.

Dincolo de aceasta miza, rezultatul in sine nu este usor de anticipat. In ambele intalniri se asteapta o lupta incinsa, care va determina spectacol la inalt nivel, dar si mari oportunitati pentru pasionatii de pariuri.

Marile favorite la calificare sunt si favorite chiar pentru cucerirea trofeului UEFA Champions League. Bayern are cota 4,00 in acest moment, iar Real Madrid are cota 4,75. Cel mai probabil, cotele vor scadea dupa meciurile de marti seara, deci cei ce cred intr-una dintre cele doua variante pot profita de cotele inca foarte mari.

Bayern Munchen ar putea lovi din nou

Dupa ce s-a impus categoric in tur, Bayern ar putea castiga si la Londra. Cota este 2,30 la casa de pariuri online Unibet. Aparent un pariu riscant, acesta este totusi bazat pe statistici. In optimile Ligii Campionilor, Bayern a invins-o pe Arsenal la Londra in 2014, scor 2-0, si in 2013, scor 3-1.

"Dupa victoria consistenta de la Munchen, Bayern s-ar putea impune si in returul cu Arsenal. Nemtii au doua succese in ultimele trei deplasari la Londra, iar acum ar putea profita de forma slaba a lui Arsenal - tunarii au trei infrangeri in ultimele cinci jocuri", explica llie Dumitrescu intr-o analiza video postata pe YouTube.

Fostul international roman, acum Expert al agentiei de pariuri online Unibet, propune si pariul pe faptul ca se vor marca peste 2,5 goluri (cota 1,51) in intalnirea dintre Arsenal si Bayern. In ultimele 7 dueluri Arsenal - Bayern din UEFA Champions League, media de goluri a fost 4,32!

"Arsenal are nevoie de un miracol in returul cu Bayern pentru a evita a saptea eliminare consecutiva din optimile Ligii Campionilor. Dupa 1-5 la Munchen, "tunarii" nu mai au ce pierde si ar putea juca la totul sau nimic. Luand in calcul o astfel de ipoteza, s-ar putea sa asistam la un joc spectaculos, cu multe goluri pe Emirates. Se intalnesc doi antrenori adepti ai jocului ofensiv precum si golgheterii din Premier League si Bundesliga", mai spune Ilie Dumitrescu.

Calificarea - la limita imposibilului pentru Napoli

Teoretic, Napoli are sanse de a se califica. Practic, italienii au nevoie de un meci impresionant pentru a intoarce scorul din tur in fata celor de la Real Madrid.

"Napoli are de remontat o diferenta de doua goluri in returul cu Real Madrid. Trebuie sa recunoastem ca nu este o misiune deloc usoara. Totusi, formatia lui Maurizio Sarri a demonstrat in Serie A ca are forta ofensiva, fiind prima in topul golurilor marcate. De partea cealalta, atacul Realului a revenit la formatul consacrat", comenteaza Expertul Unibet, sugerand pariul pe "ambele marcheaza" - cota 1,43 pe unibet.ro. In acest moment, Napoli are o medie de doua goluri pe meci jucat acasa, in timp ce Real are 2,33 goluri marcate pe joc in deplasare.

Un alt pariu sugerat este cel pe faptul ca Napoli va obtine cel putin un egal, daca nu chiar victoria. Cota este 1,59 pentru "Napoli nu pierde". Ilie Dumitrescu explica: "O problema a lui Napoli in meciul cu Real Madrid este lipsa de experienta la acest nivel al Ligii Campionilor. Italienii joaca pentru a doua oara in optimi, fata de cele 7 prezente consecutive ale "galacticilor". Napoli poate compensa acest minus prin organizarea de joc si determinare. Italienii vor lupta sa obtina un rezultat de prestigiu, chiar daca nu sunt favoriti."

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Champions League cote pariuri, #Arsenal Bayern cote pariuri, #Napoli Real Madrid cote pariuri , #Champions League