Primele reacții ale rușilor după anunțul lui Putin privind mobilizarea rezerviștilor: ”Haideți să ieșim în stradă!”, "Vova, fă-ne o favoare: mori!"

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 10:36 29358 citiri
Putin a anunțat că bărbații în rezervă vor fi mobilizați FOTO Twitter

Pe rețelele de socializare, rușii au început să critice masiv regimul de la Kremlin după ce președintele Vladimir Putin a anunțat începutul mobilizării parțiale.

Imediat după discursul lui Putin, pe canalele rusești de Telegram au apărut sute de comentarii care cer trimiterea la război a deputaților și a președintelui însuși. Mulți au mai scris că au prevăzut decizia și armata lor nu este atât de puternică pe cât se spune la televizor.

„Poate că Putin și deputații vor intra în război?”, „Toți vom fi trimiși acolo!”, „La naiba! Haideți să ieșim în stradă!”, "Vova, fă-ne o favoare: mori!", "Mergi tu în tranșee", au scris utilizatorii.

Oamenii încă nu înțeleg cine va fi trimis la război, dar comentatorii au ajuns la aceeași concluzie - mai devreme sau mai târziu toată lumea va fi mobilizată.

„Cel mai groaznic este că această măsură nu va ajuta”, „Nimeni nu mi-a atacat țara!”, „Ce ar trebui să apărăm?” - scriu rușii.

Mulți au menționat chiar sloganul „Fără război!”, pentru ca părinții și soții lor să nu fie luați la război și au întrebat dacă este posibil să plece în străinătate. În comentarii au fost și cei care au continuat să scrie despre „victorie” și „succes”.

Putin a anunțat că bărbații în rezervă vor fi mobilizați, iar scopul „operațiunii speciale” ar fi doar Donbasul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com