De ce a plecat Răzvan Marin în vacanță, când naționala României joacă la Chișinău

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 07:06
4930 citiri
De ce a plecat Răzvan Marin în vacanță, când naționala României joacă la Chișinău
Razvan Marin nu va juca diseară cu Moldova FOTO faceboook

Naționala de fotbal a României joacă în această seară, la Chișinău, contra Moldovei, în ultimul meci din acest an, partida urmând a începe la ora 20.30.

Din lot nu face parte și căpitanul de la ultimul meci, Răvan Marin, jucătorul lui Empoli plecând în vacanță. În urma acestei situații, staff-ul primei reprezentative a României a făcut următoarele precizări:

”În urma unui dialog avut cu reprezentanţii clubului Empoli, s-a stabilit ca Răzvan Marin să fie prezent la echipa naţională doar pentru meciul cu Slovenia. Vă reamintim că nefiind perioadă FIFA cluburile nu au fost obligate să cedeze jucătorii pentru meciurile din luna noiembrie.

În discuţia avuta, oficialii clubului italian au comunicat dorinţa de a-i oferi lui Răzvan Marin câteva zile de vacanţă, la fel cum s-a procedat şi cu ceilalţi fotbalişti legitimaţi la club. Acestea fiind zise, Răzvan Marin s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoşoaia duminică, iar după meciul de la Cluj-Napoca, unde am întâlnit Slovenia, a ieşit din programul echipei naţionale, conform înţelegerii avute cu italienii de la Empoli.

Situaţia lui Răzvan Marin nu este una singulară, şi alţi jucători români legitimaţi în străinătate au avut parte de zile libere, chiar dacă nu s-a permis prezenţa acestora la echipa naţională. Nici în cazul acestora şi nici în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Marin, jucătorii nu au avut posibilitatea de a alege dacă onorează sau nu convocarea la echipa naţională”

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Crearea la Moscova a blocului „Победа” („Victorie”) de către condamnatul fugar Ilan Șor este investigată de procurorii moldoveni sub aspectul trădării de patrie. Anunțul a...
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
#Razvan Marin, #vacanta, #Moldova, #amical, #Romania, #FRF , #stiri fotbal