Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Razvan Marin > stiri Razvan Marin
A   A   A

George Ogararu prezinta motivele pentru care Razvan Marin n-a reusit sa se impuna la Ajax

George Ogararu prezinta motivele pentru care Razvan Marin n-a reusit sa se impuna la Ajax
Foto: Instagram/Razvan Marin
George Ogararu a vorbit despre dificultatile cu care se confrunta Razvan Marin la Ajax Amsterdam.

Transferat in vara de la Standard Liege, mijlocasul roman a inceput ca titular, insa evolutiile sale au fost departe de asteptari si a fost trecut pe banca de rezerve.

George Ogararu, fost fundas la Ajax Amsterdam, se astepta ca Razvan Marin sa intampine aceste probleme deoarece perioada de adaptare e dificila.

"Pentru Razvan, in mod special, se vede ca inceputul a fost un pic mai greu. Adaptarea se pare ca e putin mai dificla, insa cu siguranta va trece peste lucrurl acesta pentru ca el, spre deosebire de alti jucatori, are o mentalitate foarte puternica si o educatie buna, e un jucator talentat, care a si demonstrat in fotbalul european ca te poti baza pe el", a spus Ogararu la Telekom Sport.
"Este o presiune foarte mare, pentru ca asteptarile sunt foarte mari de la tine. De ce a venit Razvan Marin si nu a fost promovat Hravenberg, sa spun. De ce a fost acest cost? A trebuit sa livreze la nivelul acesta. Cred ca acesta este principalul lucru la care trebuie sa te adaptezi. Apoi este viteza de joc. Este o alta viteza de joc. Spatiile. Pentru un mijlocas, mai mult decat pentru un fundas, jucand la Ajax trebuie sa te adaptezi la spatiul redus pe care-l vei infrunta. Majoritatea echipelor joaca si se apara contra ta. Apoi viteza de tranzitie, joci la alt nivel, de Champions League, unde exista aceasta tranzitie foarte rapida. Si nu in ultimul rand, stilul lor de viata", a completat fostul fundasul roman.
12,5 milioane de euro a platit Ajax Amsterdam pentru a-l transfera pe Razvan Marin de la Standard Liege.

555 de minute a jucat Razvan Marin pentru "lancieri" in acest sezon.
Facebook ShareTweet
 Joi, 10 Octombrie 2019, ora 16:04

 Articol citit de 9812 ori

Citeste si: