Veste excelenta pentru Razvan Lucescu! PAOK a primit punctele inapoi dupa scandalul din Grecia

Duminica, 11 Martie 2018, ora 10:034923 citiri
Veste excelenta pentru Razvan Lucescu! PAOK a primit punctele inapoi dupa scandalul din Grecia
Foto: Twitter / PAOK FC

Razvan Lucescu a primit o veste excelenta din Grecia, acolo unde Comisia de Disciplina din campionat a revenit asupra primei decizii luate in scandalul provocat de fanii lui PAOK la derbiul cu Olympiakos.

Initial, Comisa decisese ca PAOK sa piarda cu 3-0 meciul cu Oly, la masa verde, dar si sa fie penalizata cu 3 puncte in clasament, plus disputarea a doua partide pe teren propriu cu portile inchise.

PAOK a facut apel si a avut castig de cauza, pentru ca cele 3 puncte de penalizare din clasament au fost astfel inapoiate, iar cele doua meciuri cu portile inchise au fost anulate. A ramas doar pierderea la masa verde a derbiului cu Pireu: "Dupa aproximativ 10 ore, Comisia de Disciplina a Federatiei Elene de Fotbal a revenit asupra deciziei initiale. Astfel, toate cele trei puncte cu care PAOK a fost penalizata in clasament au fost inapoiate, iar suspendarea terenului pentru meciul cu AEK a fost anulata. Asta inseamna ca nu mai exista nicio suspendare pentru cele doua meciuri de pe teren propriu. Din sanctiunile dictate initial numai una ramine aceeasi. Jocul pierdut la masa verde cu Olympiacos, cu 0-3", au anuntat cei de la novasports.gr.

A ramas in picioare si amenda initiala data clubului din Salonic, de 30.000 de euro.

In clasament, lucrurile se schimba foarte mult acum. PAOK revine pe 2 in Grecia, la 2 puncte in spatele liderului AEK Atena. Iar cele doua vor juca in marele derbi chiar duminica, de la ora 19.30. Atromitos si Olympiacos sunt pe 3, cu 47 de puncte fiecare.

D.A.

Comentarii
niculaeda
rank 5
"Veste excelenta pentru Razvan Lucescu! PAOK a primit punctele