Razvan Lucescu, prioritatea numarul 1 pe lista celor de la Fenerbahce - presa

Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 11:243518 citiri
Razvan Lucescu, prioritatea numarul 1 pe lista celor de la Fenerbahce - presa
Foto: Twitter / Al Hilal

Presa turca a facut un anunt de ultima ora in ceea ce priveste posibilul viitor al lui Razvan Lucescu, in prezent antrenor in tarile arabe, la Al Hilal, in Arabia Saudita.

Fenerbahce Istanbul este gruparea care l-a propulsat pe Lucescu prioritatea numarul 1 pentru aceasta vara pentru banca tehnica, dupa cum anunta cunoscutul cotidian turc Milliyet.

Cei de la Fener au dus in ultima perioada negocieri si cu alte nume importante din lumea antrenorilor europeni sau mondiali. Primul pe lista a fost trecut Lucescu, cel care a castigat anul trecut Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal si a iesit pe locul 4 la Campionatul Mondial al cluburilor.

Tatal lui Razvan, Mircea Lucescu a fost antrenor in Turcia la marile rivale ale lui Fener, Besiktas si Galata, cu care a cucerit si campionate in tara otomana.

Turcii deja anunta ca oficialii echipei in galben si albastru l-au contactat pe roman, iar acum asteapta raspunsul omului de 51 de ani.

Daca raspunsul va fi unul pozitiv, cel mai probabil Razvan Lucescu va fi ajutat si de tatal sau din postura de consultant.

In Turcia Lucescu s-ar bate si cu un alt antrenor roman, e vorba de Marius Sumudica, tehnician la Gaziantep.

Oficialii lui Gaziantep neaga vehement despartirea de Marius Sumudica

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News