Razvan Lucescu dezvaluie cum s-a impacat cu Marica

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 18:37
1901 citiri
Razvan Lucescu dezvaluie cum s-a impacat cu Marica

Conflictul dintre Ciprian Marica si selectionerul Razvan Lucescu a luat sfarsit, iar acest lucru s-a vazut pe teren in meciul Romania - Italia, in care atacantului lui Stuttgart a avut o evolutie excelenta.

Antrenorul echipei nationale a afirmat ca a purtat o discutie cu Ciprian Marica si ca acum au o relatie exceptionala.

"Dupa o perioada mai agitata, am ajuns sa ne intelegem, sa stim foarte bine ce vrea unul de la celalalt. Toata acea situatie dificila a dus catre rezolvarea problemelor si Marica a confirmat ca e mult mai responsabil. Joaca mai mult pentru echipa, a incercat sa se sacrifice. Am mai vorbit de cateva ori cu el, imi spunea ca e amarat pentru ca toti antrenorii au venit cu o presiune si au incercat sa-l dea deoparte atunci cand nu a facut ce i se cere.

Sustine ca avea nevoie de incredere totala, de discutii, pentru ca stie sa se sacrifice, dar e un tip sensibil. M-a multumit Marica aseara. Am jucat impotriva uneia dintre cele mai importante nationale din lume.", a declarat Razvan Lucescu la Digi Sport.

Marica e comparat cu un diavol de italieni

FIFA: Marica, inger si demon pentru Romania

Ciprian Marica trece printr-o perioada excelenta la echipa sa de club, VfB Stuttgart, dar a confirmat si la echipa nationala, inscriind in partida Romania - Italia, scor 1-1.

C.F.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Ciprian Marica, #razvan lucescu, #nationala Romaniei , #nationala
Comentarii
V
valencia
rank 1
au facut schimb de mame?!