Razvan Lucescu, atac subtil: Eu nu-l consider pe Boloni antrenor roman

Marti, 01 Iunie 2021, ora 09:16
12492 citiri
Razvan Lucescu, atac subtil: Eu nu-l consider pe Boloni antrenor roman
Razvan Lucescu. FOTO: Facebook / Al Hilal

Proaspat instalat ca antreor la PAOK Salonic, Razvan Lucescu a vorbit despre antrenorii romani si experientele lor, in strainantate, dar a dat si doua nume de tehnicieni despre care spune ca au avut mici avantaje la inceputurile carierei de antrenori.

Lucescu cel mic a castigat campionatul in Grecia si Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal. Pana sa ajunga, drumul nu a fost deloc usor.

"Ca sa patrunzi acolo, ai nevoie de relatii, cineva sa te propuna, iar cu acest CV sa fii luat si in considerare. Intr-un final, eu am luat o alegere enotionala. Am avut posibilitatea sa intru in aceste campionate, dar e greu sa patrunzi acolo.

Patronii spun asa: Am de ales dintre un italian si un roman. Bun, romanul a luat campionatul, a facut asta acolo, dar il aleg pe italian . E mai usor sa plece, e mai usor de acceptat de cei de acolo", a spus antrenorul roman la Telekomsport.

Anuntul carierei pentru Nicolae Stanciu. Unde ar putea juca fotbalistul roman din sezonul viitor

Razvan Lucescu a amintit si de Boloni si Rednic, tehnicieni care in opinia sau au fost avantajati in cariera de antrenorat.

"Eu nu-l consider pe Boloni un antrenor roman. Il consider francez. Si-a terminat cariera in Franta, scoala de antrenori a facut-o in Franta, a ramas acolo. I s-au deschis niste usi, fiind cunoscut. Asa cum a fost cazul lui Mircea Rednic in Belgia. In afara acestor antrenori, care au inceput sa antreneze in locurile unde au terminat carierele, pentru ceilalti romani e greu.

Tatal meu (n.r. - Mircea Lucescu) a venit dupa ce a castigat cu Dinamo Bucuresti campionatul, a avut performante importante in acea perioada, avea un nume mare, apoi a antrenat in Italia, in Serie B. Nu e nicio rusine. Championship, Serie B sunt campionate bune", a mai spus Razvan Lucescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#razvan lucescu, #Boloni, #mircea lucescu , #Mircea Lucescu