Film emotionant facut de greci la prezentarea lui Razvan Lucescu ca antrenor la PAOK Salonic. "Generalul este aici" VIDEO

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 18:162785 citiri
Film emotionant facut de greci la prezentarea lui Razvan Lucescu ca antrenor la PAOK Salonic. "Generalul este aici" VIDEO
Razvan Lucescu

Presedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, a anuntat, miercuri, revenirea in functia de antrenor principal a lui Razvan Lucescu.

"Generalul este aici. S-a intors", au titrat grecii pe site-ul oficial al lui PAOK.

Lucescu ii succede lui Pablo Garcia, despre care Savvidis a spus ca nu va mai fi antrenor principal, dar are optiunea de a ramane "in orice alt post". "Orice decizie a sa va avea sustinerea mea si il sprijin in calea pe care o va alege", a precizat presedintele clubului elen.

"De la Razvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de pana acum, care revine in familia PAOK, asteptam noi victorii si trofee. Razvan trebuie sa apere si sa protejeze PAOK cu personalitatea si experienta sa. Obiectivul PAOK este sa devina parte a elitei europene. Ne asteapta un drum dificil, dar nu intentionam sa ne oprim", a mai spus Savvidis.

Cine este fotbalistul lui Gica Hagi care l-ar putea detrona pe Tucudean in topul bogatilor din Liga 1

Razvan Lucescu a mai antrenat echipa PAOK in perioada 2017-2019 si a obtinut trei trofee cu aceasta: campionatul Greciei in 2019 si Cupa Greciei in 2018 si 2019.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News